Ποσειδώνας: Αναχωρεί για Λάρισα με πείσμα για τη νίκη!

Ποσειδώνας: Αναχωρεί για Λάρισα με πείσμα για τη νίκη!

Δεύτερη αποστολή για τον Ποσειδώνα (και τελευταία), στο πλαίσιο της διαδικασίας των μπαράζ, για την άνοδο στη Superleague 2. Η ομάδα της Μηχανιώνας, αναχωρεί στις 4 το απόγευμα για τη Λάρισα, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου αύριο να μεταβεί στο κοντινό από εκεί Στεφανοβίκειο όπου θα κοντραριστεί με τον τοπικό Διαγόρα για την 3η αγωνιστική αυτής της διαδικασίας των αγώνων.

Ο ένας βαθμός που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα ο Ποσειδώνας κάνει επιτακτική ανάγκη-μονόδρομο τη νίκη, ώστε με νέα νίκη επί του Ορφέα Ξάνθης την τελευταία αγωνιστική να φτάσει τους 7 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία και να έχει ελπίδες ανόδου. Διαφορετικά δεν γίνεται…

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Αμανατίδης ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του δίνοντας βάση στη τελική προσπάθεια, τομέας όπου υπήρχε πρόβλημα στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάτι που στοίχισε, τελικά, στην ομάδα πάρα πολύ. Το ευχάριστο είναι οτι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, όπερ σημαίνει πως στο πούλμαν για τη Λάρισα θα μπουν όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι όπως ορίζει το πρωτόκολο θα υποβληθούν σήμερα σε τεστ κατά του κορωνοϊού.

Αφήστε μια απάντηση