Πολυκράτης: “Χρειάζεται να Τολμήσουμε! Χρειάζεται να Πιστέψουμε!”

Πολυκράτης: “Χρειάζεται να Τολμήσουμε! Χρειάζεται να Πιστέψουμε!”

Ο Κωνσταντίνος Πολυκράτης αποτελεί προσθήκη από τη νεολαία για τον συνδυασμό “Θερμαγικός” του νυν δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή.

Διαβάστε το πρώτο του άρθρο ως υποψήφιος, πια, δημοτικός σύμβουλος:

“Κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία, η τοπική αυτοδιοίκηση ως θεσμός χρειάζεται την συμμετοχή όλων, προκειμένου να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα που αφορούν την γειτονιά μας, το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας.

🔹Χρειάζεται να Τολμήσουμε!

🔹Χρειάζεται να Πιστέψουμε!

🔹Γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο να προσφέρουμε στον τόπο που γεννηθήκαμε! Όμως χρειάζεται η συμμετοχή της νεολαίας.

Εμείς ως νέα παιδιά πρέπει να πλαισιώσουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε όλοι μαζί, με ειλικρινή διάλογο και πράξεις, χρησιμοποιώντας τη νεανική μας ματιά, τον ενθουσιασμό μας και την μόρφωση μας να φέρουμε ένα δημιουργικό, πρωτοπόρο και αναπτυξιακό αποτέλεσμα συμμετέχοντας στο όραμα του νυν Δημάρχου Γιώργου Τσαμασλή, μέσα από λύσεις εφικτές και ρεαλιστικές για τον Δήμο μας. Εμείς, ως νέοι άνθρωποι πρέπει να συμβάλλουμε με νέες ιδέες, με φρέσκιες απόψεις και όρεξη για πολύ δουλειά. Με αγάπη και όραμα για τον τόπο μας.

Οι άνθρωποι της γενιάς μου επιθυμούν ολοένα και περισσότερο να συμμετέχουν στα κοινά και στο δημόσιο διάλογο.
Αυτός είναι ο ρόλος μας, να είμαστε χρήσιμοι και να παράγουμε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα προς όφελος της κοινωνίας μας! Ας ξεκινήσουμε παιδιά γιατί μπορούμε και γιατί ΠΡΕΠΕΙ!

ΜΑΖΙ.. με τη ΝΕΟΛΑΙΑ και το νυν Δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή συνεχίζουμε να χτίζουμε ένα καλύτερο σήμερα και ένα καλύτερο αύριο, αξιοποιώντας τις αξίες, τις ευαισθησίες και τις ικανότητες των νέων ανθρώπων.

Κωνσταντίνος Πολυκράτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θερμαϊκού”

Αφήστε μια απάντηση