Πετρίδης: “Ο αγροτικός κόσμος έχει φτάσει σε αδιέξοδο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πετρίδης: “Ο αγροτικός κόσμος έχει φτάσει σε αδιέξοδο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Για θέματα αγροτικής φύσεως, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος στην ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης, μίλησε σε εκπομπή της Εγνατίας Τηλεόρασης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη β΄ εκλογική περιφέρεια, Κώστας Πετρίδης.

“Ο αγροτικός κόσμος έχει φτάσει σε αδιέξοδο, ο καταναλωτής, με ευθύνη της κυβέρνησης έχει χάσει την αγοραστική του δύναμη.

Το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ για τις υποκλοπές και την εξεταστική επιτροπή είναι ξεκάθαρο: Υπάρχουν αξιόποινες πράξεις σε όσους φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κύριος Μητσοτάκης, επιλέγει να εισπράττει από τον Έλληνα φορολογούμενο και να τα αποδίδει σε “ημετέρους”. Να μας πει πόσα είναι και πως διατέθηκαν τα έσοδα από την #φορολογία των υπερκερδών των παρόχων ενέργειας.

Είναι στο χέρι μας, όσων δίνουμε την μάχη του σταυρού στην κοινωνία να πείσουμε πως εμείς ήρθαμε για να φέρουμε την ελπίδα, την αισιοδοξία και το πολιτικό ήθος στο προσκήνιο. Για την κοινωνία. Για την Δημοκρατία. Για το καλό όλων μας”, τόνισε ο κ. Πετρίδης.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση