Πετρίδης: ” Δεν φταίει και δεν μπορεί για όλα να φταίει το ΠΑΣΟΚ” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Πετρίδης: ” Δεν φταίει και δεν μπορεί για όλα να φταίει το ΠΑΣΟΚ” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, FM100 και την δημοσιογράφο Γεωργία Σαδανά μίλησε ο Κώστας Πετρίδης για ζητήματα της επικαιρότητας.

👉Ασχέτως με την ενασχόληση μας ή μη με την πολιτική, να ευχηθούμε να μην συμβεί ποτέ ξανά μια τραγωδία όπως αυτή στα Τέμπη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων. Μια ανείπωτη τραγωδία που δεν είναι “ατύχημα” έχει πολιτικές προεκτάσεις.
👉Κάτι διαφορετικό. Αυτός είναι ο στόχος για όλους εμάς που δίνουμε την μάχη μας για να εκλεγούμε στην κεντρική πολιτική σκηνή. Γιατί μόνο με κάτι διαφορετικό οι νέοι θα αποκτήσουν φωνή και θα ελπίζουμε μαζί ξανά.
👉Τα πολιτικά κριτήρια οφείλουν να είναι οι βασικοί πυλώνες της Δημοκρατικής Ανατροπής που έχει ανάγκη αυτή η χώρα. Η δύναμη είναι στα χέρια των πολιτών και το ζητούμενο είναι η συμμετοχή. Νέα πρόσωπα, άφθαρτα, που ήρθαν στην πολιτική όχι για να ζήσουν από αυτή, να ζήσουν για αυτή, μόνο έτσι θα αλλάξουμε πορεία.
👉Δεν είναι νέοι “αγανακτισμένοι” όσοι συρρέουν σε πορείες διαμαρτυρίας, είναι νέοι απελπισμένοι, νέοι θυμωμένοι πολίτες. Είμαστε μαζί τους.
👉Δεν φταίει και δεν μπορεί για όλα να φταίει το ΠΑΣΟΚ, ένα ολόκληρο “σύστημα” έχει πέσει πάνω στην Δημοκρατική Παράταξη όπως και δέκα χρόνια πριν.
👉Πήρα πρωτοβουλία και έστειλα επιστολή στον κ. Γεραπετρίτη, σχετικά με την κατάσταση στις δημόσιες μεταφορές μιας και πρόσφατα πήραν φωτιά λεωφορεία και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.
👉Να δημιουργηθούν κίνητρα και προϋποθέσεις να επιστρέψει ο κόσμος, η νέα γενιά, στην επαρχία, μακριά από τον αστικό ιστό καθώς μιλάμε για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο με πρωταγωνίστρια την Β Θεσσαλονίκης.
👉Εμείς, στο ΠΑΣΟΚ, θέλουμε να μπορούμε να κοιτάζουμε τον πολίτη και την κοινωνία στα μάτια. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους για να προχωρήσουμε μαζί σε μια νέα εποχή με αξίες και αρχές.

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Αφήστε μια απάντηση