ΠΑΣΟΚ-Β΄ Θεσσαλονίκης: Ανεβαίνει συνεχώς ο Πετρίδης-“Μάχη” για την πρωτιά με Αρβανιτίδη!

ΠΑΣΟΚ-Β΄ Θεσσαλονίκης: Ανεβαίνει συνεχώς ο Πετρίδης-“Μάχη” για την πρωτιά με Αρβανιτίδη!

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος και η αποδοχή που παρατηρείται στο πρόσωπο του Κώστα Πετρίδη από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ σε όλη την β΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης!

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος καταγράφει σημαντικά ποσοστά με τα οποία χτυπά την πρωτιά από τον νυν βουλευτή, Γιώργο Αρβανιτίδη.

Το δημοσίευμα των “Παραπολιτικών” είναι χαρακτηριστικό:

“Σε τροχιά «άτυπης» προεκλογικής περιόδου μπαίνει σιγά – σιγά και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Σχετικά άρθρα, καθώς οι κάλπες αναμένονται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023. Ήδη, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει σημάνει εκλογικό συναγερμό θέτοντας στελέχη και βουλευτές σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων είναι σε πλήρη εξέλιξη με την αρμόδια επιτροπή της οποίας ηγείται ο Βαγγέλης Αργύρης να έχει ολοκληρώσει ήδη έναν μεγάλο όγκο δουλειάς, μετά από κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους βουλευτές.

Στο πλαίσιο αυτό καταγράφεται η πρόθεση να έχουν κλείσει οι «πράσινες» λίστες σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, ώστε στη συνέχεια να πάρουν το δρόμο για την Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει στα μέσα του ίδιου μήνα για να τις εγκρίνει.

Στόχος, όπως σημειώνουν κορυφαίοι αξιωματούχοι της Χαριλάου Τρικούπη στο «Κ», «οι υποψήφιοι βουλευτές να βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις τοπικές κοινωνίες και να δώσουν στην πρώτη γραμμή την κρίσιμη πολιτική μάχη.

Στα ψηφοδέλτια θα επιχειρηθεί ισχυρή δόση ανανέωσης που θα ξεπερνά το 50%, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε ηλικιακές κατηγορίες, ενώ στόχος είναι ένας στους τρεις υποψηφίους να είναι νέοι κάτω των 40 ετών.

Εκτός από την ανανέωση, έντονο θα είναι στα ψηφοδέλτια και το «άρωμα» γυναίκας σε αντίθεση με τις πιο παλιές εκλογικές αναμετρήσεις. Μάλιστα, στη Χαριλάου Τρικούπη πιστεύουν πως η πολυπόθητη ανανέωση του χώρου θα γίνει και με την απαραίτητη παρουσία από το ασθενές φύλο.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλείονται εκπλήξεις, ενώ όσον αφορά τα βαριά ονόματα ή ακόμα και αυτά που θα είναι στις πρώτες θέσεις και εκλόγιμες του ψηφοδελτίου Επικρατείας, τα χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, σε πολλούς νομούς φαίνεται να διαμορφώνεται ένα άκρως ενδιαφέρον «µωσαϊκό» πιθανών υποψήφιων, ενώ τη μάχη των εκλογών θα δώσουν όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές του κόμματος, που είναι οι μόνοι που έχουν αυτή τη στιγμή επισήμως το χρίσμα.

Στη δεύτερη εκλογική περιφέρεια της συμπρωτεύουσας, πλην του νυν βουλευτή Γιώργου Αρβανιτίδη, στη μάχη για την κατάκτηση της έδρας μπαίνει με μεγάλες αξιώσεις ο «προεδρικός» Κώστας Πετρίδης, που προέρχεται από τη νέα γενιά της Παράταξης και έδωσε σκληρό αγώνα για την πρωτιά Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές. Αναμένεται επίσης να πολιτευτούν ο Θανάσης Γλαβίνας, η Μαρία Κιλαζίδου, η Πλουσία Ευθυμιάδου και η Θεοδώρα Σαμαρά, ενώ ακούγονται κα τα ονόματα του Δημήτρη Ζακλακά και Γιώργου Φεστερίδη”.

Αφήστε μια απάντηση