Παράταξη Τζέκου: ” Η διοίκηση απέκλεισε τον κόσμο-Μόνιμη επωδός δικαιολογίας ο covid”

Παράταξη Τζέκου: ” Η διοίκηση απέκλεισε τον κόσμο-Μόνιμη επωδός δικαιολογίας ο covid”

Ανακοίνωση με την οποία στηλιτεύει την επιλογή της νυν διοίκησης του Δήμου μας να αποκλείσει την παρουσία κόσμου από τη χθεσινή βράβευση των κορυφαίων μαθητών και μαθητριών, εξέδωσε η παράταξη του Θόδωρου Τζέκου. Παράλληλα, υπογραμμίζει και την αδυναμία διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων από την διοίκηση Τσαμασλή.

Η ανακοίνωση του “Συμμετέχω-Θερμαϊκός”:

“Αύριο είναι η γιορτή των τριών Ιεραρχών της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Είναι οι προστάτες των γραμμάτων και των μαθητών. Με αυτήν την αφορμή, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μαθητές του δήμου μας. Σε όσους διακρίθηκαν για τις επιδόσεις και τις επιτυχίες τους, αλλά και σε όσους προσπάθησαν να πετύχουν τους στόχους τους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αξίζουν συγχαρητήρια και οι εκπαιδευτικοί του δήμου μας για το ζήλο που επιδεικνύουν στο έργο τους και οι γονείς των μαθητών για την άοκνη υποστήριξη των παιδιών τους, μέσα στη δύσκολη και ανωμαλη συγκυρία της πανδημίας.

Γνωρίζεται, ότι ο δήμος μας έχει δημιουργήσει μία μικρή παράδοση στις εκδηλώσεις προς τιμή της εκπαιδευτικής κοινότητας που γίνονται τις μέρες αυτές. Δυστυχώς η διοίκηση επέλεξε φέτος να πραγματοποιήσει την εκδήλωση αυτή σε εργάσιμη ημέρα και ώρα (Παρασκευή 11 το πρωί), αποκλείοντας έτσι τον κόσμο. Τίποτα δεν θύμιζε την ποιότητα και την αίγλη των εκδηλώσεων των προηγούμενων ετών.

Η αδυναμία της διοίκησης στην διοργάνωση εκδηλώσεων και γενικότερα η ηχηρή απουσία της στα θέματα πολιτισμού είναι δεδομένη και δείχνει ότι αντιλαμβάνεται τα θέματα αυτό ως πάρεργο και υποχρέωση….. και φυσικά δεν ευθύνεται για όλα ο COVID, ο οποίος έχει γίνει η μόνιμη επωδός δικαιολογίας… Θα μπορούσαν, τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας, να κάλέσουν με προσκλήσεις τον κόσμο ώστε να ελέγχουν την είσοδό τους, όπως και πολλά άλλα που απαιτούν όμως χρόνο και κόπο…..

ΥΓ Ευχαριστίες αξίζουν και στους ιδιώτες που βοηθούν τις εκδηλώσεις αυτές με θεσμοθετημένα ή μη έπαθλα επιβράβευσης (κτήμα Γεροβασιλείου, Βιβλιοπωλεία Γνώση και Αλφαβητάρι)”

Αφήστε μια απάντηση