Παράσχου: ” Για πιο λόγο κύριε Τσαμασλή κλείσατε την ανώνυμη Τουριστική εταιρεία;”

Παράσχου: ” Για πιο λόγο κύριε Τσαμασλή κλείσατε την ανώνυμη Τουριστική εταιρεία;”

Ως μόνιμη δικαιολογία για την ανυπαρξία της διοίκησης Τσαμασλή, χαρακτήρισε την πανδημία του κορονοϊού, ο επικεφαλής της παράταξης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ» Νίκος Παράσχου, μετά το πέρας της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θερμαϊκού για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής.

Όπως δήλωσε ο κ. Παράσχου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του, «Τα κοιμητήρια του Δήμου είναι σε άθλια κατάσταση. Ενώ υπάρχει έτοιμη μελέτη από τη Διοίκηση Αλεξανδρή για τη χωροθέτηση νέων κοιμητηρίων η σημερινή διοίκηση αδιαφορεί και οι συγγενείς των θανούντων, κυρίως νεαρών, που επιθυμούν να αγοράσουν οικογενειακούς τάφους τελούν σε ομηρία της διοίκησης η οποία δεν δείχνει κανένα σεβασμό στη μνήμη των νεκρών. Παρά το γεγονός ότι η παράταξη μας για το θέμα αυτό έκανε πολλές ερωτήσεις και προτάσεις».

Επιπλέον, ο Νίκος Παράσχου, κατέδειξε ως σοβαρό θέμα που χρήζει άμεσης προτεραιότητας, για την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης της Νέας Μηχανιώνας και της Επανομής με την αλλαγή των σωλήνων αμιάντου.

Μάλιστα ο κ. Παράσχου, έκανε λόγο για καθυστέρηση δυόμιση ετών στο εγκεκριμένο έργο αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας, για το οποίο πρόσθεσε πως χρειάζεται μόνο δημοπράτηση, καθώς οι μελέτες ήταν έτοιμες από την προηγούμενη διοίκηση.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ», δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον εξωραϊσμό της σκάλας της Περαίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Παραμένει στις υποσχέσεις, ενώ σαν δικαιολογία προβάλουν συνεχώς το γεγονός ότι οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας δεν συνεργάζονται. Τότε για πιο λόγο κύριε Τσαμασλή κλείσατε την ανώνυμη Τουριστική εταιρεία; Για ποιο λόγο δεν εκμεταλλευθήκατε το οπλοστάσιο του Νόμου 4674/20 (Αναπτυξιακός οργανισμός Ο.Τ.Α. Α.Ε) για να υπέρ πηδήσετε το εμπόδιο αυτό;»

Αφήστε μια απάντηση