Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού με τις “διαρροές” στο BestCity.gr! Ανακοίνωση “διάψευσης” με την οποία επιβεβαιώνονται τα γεγονότα!!

Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού με τις “διαρροές” στο BestCity.gr! Ανακοίνωση “διάψευσης” με την οποία επιβεβαιώνονται τα γεγονότα!!

Πανικό προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού το πρόσφατο δημοσίευμα του BestCity.gr για τις παρασκηνιακές κινήσεις-συναντήσεις που επιχειρούν τα τοπικά στελέχη, στην προσπάθειά τους να δώσουν “χρίσμα” σε κάποιον υποψήφιο δήμαρχο, ενόψει των επερχόμενων αυτοδικοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου. Η αποκάλυψη των συναντήσεων και η δημοσιοποίησή τους από την ιστοσελίδα μας, ενόχλησε, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ανακοίνωση η οποία στην ουσία επιβεβαιώνει τις παραπάνω κινήσεις.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Μετά από ανάρτηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή (13/1/2023) στο τοπικό site BestCity.gr κρίνουμε απαραίτητο να διαψεύσουμε κατηγορηματικά τις λανθασμένες πληροφορίες που παρουσίασε.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον Δήμο Θερμαϊκού, προκειμένου να βρουν τον άνθρωπο στον οποίο θα δώσουν το χρίσμα της εκπροσώπησης του κόμματος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου» και συνεχίζει λέγοντας «ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει έναν υποψήφιο δήμαρχο που να εκφράζει επισήμως το κόμμα».

Ενημερώνουμε λοιπόν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ποτέ στο παρελθόν δεν επέβαλλε την κομματική του γραμμή στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις με τις οποίες συνεργάστηκε, ακόμη και όταν προέρχονταν από τον δικό του χώρο, και ούτε προτίθεται να το πράξει και τώρα γιατί δεν εκφράζει την πολιτική του. Δεν αναζητούμε κάποιον «να του δώσουμε το χρίσμα» ούτε κάποιον «που να εκφράζει επισήμως το κόμμα». Αν αυτός ήταν ο στόχος μας θα συγκροτούσαμε ένα κομματικό ψηφοδέλτιο στελεχωμένο από μέλη και στελέχη του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιδιώκει τη συγκρότηση ευρύτερων προοδευτικών σχημάτων και συνεργασιών, με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς, με έμφαση σε κάποιες θεμελιώδεις αρχές, που θα δώσουν λύσεις στα χρόνια προβλήματα του δήμου μας, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και τη δημοκρατική και ορθολογική λειτουργία του δήμου.

Καλό θα ήταν, πριν τη δημοσίευση αναρτήσεων που αφορούν τις θέσεις μας, οι γράφοντες να ελέγχουν τις πληροφορίες τους απευθυνόμενοι σε μας ώστε να τις επιβεβαιώσουμε ή να τις διαψεύσουμε. Διαφορετικά το κείμενο λειτουργεί ως ενέργεια προβοκατόρικη και κατευθυνόμενη προκειμένου να εξυπηρετήσει κακόβουλους σκοπούς.

Αφήστε μια απάντηση