Παγκόσμιος αποτροπιασμός: Φοιτητές λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου συμφοιτήτριά τους στη Νιγηρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμιος αποτροπιασμός:  Φοιτητές λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου συμφοιτήτριά τους στη Νιγηρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμιος αποτροπιασμός. Φοιτητές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου και έκαψαν το άψυχο σώμα φοιτήτριας επειδή θεώρησαν βλάσφημη μία φράση της αναφορικά με τη θρησκεία τους.

Το κορίτσι το μόνο που έκανε ήταν να ζητήσει από μουσουλμάνους συμφοιτητές της, να μην χρησιμοποιούν την διαδικτυακή εφαρμογή του πανεπιστημίου για τις θρησκευτικές τους απόψεις. Αφού μαγνητοσκόπησαν τη δολοφονία της στη συνέχεια πανηγύριζαν τη νίκη της πίστης τους.

Ο Θεός είναι μεγάλος!

Όχλος κατέκλυσε τους χώρους του Πανεπιστημίου στο Σοκότο στα βορειοδυτικά της Νιγηρίας, για να τιμωρήσει τη φοιτήτρια που κατηγορήθηκε για βλασφημία.

Η Ντέμπορα Σάμιουελ έκανε το μοιραίο λάθος να ζητήσει από φανατικούς μουσουλμάνους συμφοιτητές της, να μην χρησιμοποιούν την διαδικτυακή εφαρμογή του πανεπιστημίου για τις θρησκευτικές τους απόψεις.

Αυτοί αφού οργανώθηκαν, την έσυραν έξω από το δωμάτιό της στην φοιτητική εστία, την πετροβόλησαν μέχρι θανάτου και στο τέλος έβαλαν φωτιά στο άψυχο σώμα της.

Με τα σπίρτα στο χέρι πανηγύρισαν τη νίκη της πίστης τους και της Σαρίας κατά της βλάσφημης… χριστιανής.

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων παγκοσμίως.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χώρας εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το έγκλημα.

«Είναι εξαιρετικά δυσάρεστη και λυπηρή η βάρβαρη δολοφονία μίας τόσο νεαρής κοπέλας από έναν όχλο» δήλωσε.

Οι αυτουργοί της επίθεσης έχουν συλληφθεί και αντιμετωπίζουν την ανώτατη ποινή.

Παρά το γεγονός πως ο πληθυσμός της Νιγηρίας είναι ουσιαστικά μοιρασμένος θρησκευτικά σε μουσουλμάνους και χριστιανούς, η επαρχία του Σοκότο στην οποία δολοφονήθηκε με τρόπο αποτρόπαιο η νεαρή γυναίκα είναι κατά 98% μουσουλμάνοι.

Δείτε το θέμα από το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Αφήστε μια απάντηση