Παίρνουν θέση οι ενεργοί κάτοικοι Ανω Αγ. Τριάδας: ” ΝΑΙ στην αξιοποίηση του κάμπινγκ”

Παίρνουν θέση οι ενεργοί κάτοικοι Ανω Αγ. Τριάδας: ” ΝΑΙ στην αξιοποίηση του κάμπινγκ”

Σταράτη και κοφτή θετική άποψη για την αξιοποίηση του κάμπινγκ από τους “Ενεργούς κατοίκους οικισμού Ανω Αγ. Τριάδας”. Σε αντίθεση με όλες τις αοριστολογίες που ακούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα και μακριά από φανφάρες του τύπου… “Σώστε το κάμπινγκ”, οι ενεργοί αυτοί κάτοικοι τάσσονται ανοιχτά υπέρ του σχεδίου που έχει κατά νου το ΤΑΙΠΕΔ και με το οποίο συμφωνεί η διοίκηση του Δήμου.

Διαβάστε την ανάρτηση της κ. Εύας Αθαναϊλίδου, διαχειρίστριας της ομάδας:

“Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε κι εμείς, οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά, αντιμετωπίζοντας τα συναισθήματά μας που συγκρούονται με το ένδοξο παρελθόν και την σημερινή πραγματικότητα.

Στις θετικές επιστήμες λέμε ότι υπό την επίδραση συντηρητικών δυνάμεων, κατά μήκος μίας κλειστής διαδρομής όπου επιστρέφουμε στο ίδιο αρχικό σημείο, το έργο που παράγεται είναι μηδενικό!!

Είναι απορίας άξιον, λοιπόν, το γεγονός ότι ενώ όλοι εκφράζουμε την αγωνία μας για την ανάπτυξη του τόπου, παράλληλα, ό,τι και να γίνει συναντά αντιδράσεις.

Η αξιοποίηση της ακτής και του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Το σχέδιο αξιοποίησης από τον ΤΑΙΠΕΔ, μεταξύ άλλων, προβλέπει 40 στρέμματα για σχολική στέγη και νομιμοποίηση της προβλήτας η οποία μένει και αυτή στον Δήμο Θερμαϊκού.

Ας παραμερίσουμε, λοιπόν, τις συναισθηματικές μας συνδέσεις με το παρελθόν και ας κοιτάξουμε μπροστά καλωσορίζοντας τα νέα τεκταινόμενα που μόνο καλό θα φέρουν στην περιοχή μας”.

*Θυμίζουμε πως για το θέμα έχει οριστεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για την προσεχή Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση