Πήρε το ντέρμπι η Νίκη Μεσημερίου-Ισοπαλία στο Αγγελοχώρι

Πήρε το ντέρμπι η Νίκη Μεσημερίου-Ισοπαλία στο Αγγελοχώρι

Τη νίκη μετά από μια μεγαλη εμφάνιση πήρε η Νίκη Μεσημερίου με 2-1 απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ. Η Νίκη, ήταν πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε σε κανένα σημείο να φανεί το ότι ο αντίπαλος της βρίσκεται μια κατηγορία πιο πάνω.

Στο 80′, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ερσι Τοσκα, ο Αλέξης Γιαλεντζης πήρε την πρώτη κεφαλιά με τελικό αποδέκτη τον Αλέξανδρο Γαβριηλίδη ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Δυο λεπτά αργότερα κ στο 82′ σε μια αδράνεια της άμυνας μετά απο κόρνερ έγινε το 1-1 για την Επανομή. Παρ’όλα αυτά οι Μεσημεριώτες δεν το έβαλαν κάτω και στο 89ο λεπτό του αγώνα μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαλεντζη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζήσης Ζηβαριδης έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Μαλαμη γράφοντας το τελικό 2-1. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μεσημερίου τερμάτισε αήττητη στην πρώτη θέση του 18ου ομίλου έχοντας το απόλυτο των νικών με 9 βαθμούς και 6-1 τέρματα.

Στο Αγγελοχώρι, Κεραυνός και Καρδία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σ΄ ένα ματς που σημαδεύτηκε από δύο αποβολές, μία για τον Κεραυνό πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο (έτσι οι γηπεδούχοι έπαιζαν για 80 λεπτά με 10 παίκτες) και μία για την Καρδία, στο 70΄. Μετά και από αυτή την ισοπαλία ο Κεραυνός παρέμεινε αήττητος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Αφήστε μια απάντηση