Πέθανε ο περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ, Θόδωρος Ιγνατιάδης

Πέθανε ο περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ, Θόδωρος Ιγνατιάδης

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Θόδωρος Ιγνατιάδης.

“Το ΚΚΕ αποχαιρετά το στέλεχός του με βαθιά θλίψη για τον πρόωρο χαμό του υπήρξε συνεπής, εργατικός και ακούραστος” ενώ ξεχώρισε με τη δράση του στους μαζικούς φορείς και στις αιρετές θέσεις στις οποίες είχε εκλεγεί”, αναφέρει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του του Κομμουνιστικό κόμμα.

Σε δήλωση προέβη και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας:

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου, ο οποίος υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια και ήθος την Αυτοδιοίκηση. Ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης εργάστηκε για τον τόπο του, την Κεντρική Μακεδονία, με αξιοπρέπεια, με πίστη στις ιδέες του, με ανιδιοτέλεια και σθένος. Από τα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης, άσκησε εποικοδομητική αντιπολίτευση και συνέβαλε με όλες τις δυνάμεις του στην ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας, αλλά και στο έργο μας, αποδεικνύοντας ότι πάνω από ιδεολογικές και κομματικές διαφορές, όλους, διοίκηση και αντιπολίτευση, μάς ενώνει ο κοινός στόχος: να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Θα τον θυμόμαστε για τη σημαντική και μακρόχρονη προσφορά του στον τόπο μας και στη χώρα, καθώς διατέλεσε και Βουλευτής Θεσσαλονίκης, Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης, αλλά και Περιφερειακός Σύμβουλος από το 2014 μέχρι σήμερα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Αφήστε μια απάντηση