Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα (BINTEO)

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα (BINTEO)

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε στο «Fishy» ποιο είναι το πραγματικό του όνομα, αλλά και πόσο τον κούρασε η υπερέκθεση στα media.

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε πως το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Σφηνόπουλος. Για καλλιτεχνικούς λόγους πήρε την απόφαση να το… «κόψει» λίγο και όταν βρισκόταν στην Αμερική ήταν γνωστός ως «Tony the Greek».

«Στην Αμερική επειδή τότε ήμουν ελληνόπουλο που έκανε χαβαλέ έλεγαν «ποιος είναι ο Tony;». Ο Tony the Greek! Γυρνώντας εδώ το έκανα Τόνι Σφήνος», αποκάλυψε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Έφυγα 15 χρονών, έκανα το ταξίδι στην Αμερική και έμεινα 30 χρόνια. Έφτασα στα Μάταλα για πρώτη φορά το 2011 και κάναμε μία συναυλία. Έγινε χαμός και έκτοτε συνεχίζω και είμαι στα Μάταλα. Θα ήθελα να ήμουν Ματαλιώτης, τα αγαπάω πολύ τα Μάταλα! Πάω καθε χρόνο. Λόγω πανδημίας έχει κοπεί το φεστιβάλ, όμως θα συνεχιστεί», είπε.

Το σκηνικό στις Σέρρες που τον έκανε να… αναθεωρήσει για τις extreme εισόδους

Αυτή τη σεζόν ο Τόνι Σφήνος συνεργάζεται μουσικά με τον Πάνο Κιάμο. Τη συνεργασία αυτή τη λάτρεψε το κοινό, καθώς το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονται είναι πάντα γεμάτο.

«Μου αρέσει να κάνω ωραίες εισόδους, γιατί να ανέβω πάνω στη σκηνή και να πω «γεια σας, ήρθα», δεν μου λέει κάτι», είπε και στη συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό στις Σέρρες που τον έκανε να… αναθεωρήσει για λίγο.

«Πάμε στις Σέρρες και λένε «πως θέλεις να βγεις, Τόνι;». Τους είπα να κατέβω από κανένα κτίριο. Το είπα κοροϊδευτικά! Άντε, λέω, να το κάνω. Έρχεται η ώρα της συναυλίας, γυρνάει το κανόνι, με δείχνει. Βγαίνω έξω, κοιτάω κάτω και λέω «ωχ Παναγία μου!». Βγαίνω στο μπαλκόνι και αρχίζω σιγά σιγά να κατεβαίνω. Μόλις κατεβαίνω στον πέμπτο όροφο ακούγεται ένας ήχος. Είχε μπλεχτεί το σκοινί. Όσο μένεις πάνω τόσο περισσότερο φοβάσαι. Το ξέμπλεξαν και πήγαινε πιο αργά. Φτάνω στον δεύτερο και είναι οικογένειες με τα κινητά να φωνάζουν «Γεια σου Τόνι!». Έκανα 8 λεπτά για να κατέβω και οι άλλοι παίζανε την εισαγωγή. Κατέβηκα κάτω και από τότε είπα τόσο extreme δεν ξανακάνω».

«Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα»

Πολλές φορές ο Τόνι Σφήνος έχει προβληματιστεί για το τέλος της περσόνας του, αλλά και την υπερέκθεση.

«Με προβληματίζει όταν στενοχωριέμαι ή βαραίνω σαν άνθρωπος. Στην πανδημία προβληματίστηκα αρκετά. Νομίζω ότι ο Σφήνος είναι πλέον μία περσόνα cult», δήλωσε.

«Ωραία η τηλεόραση, να σε δει ο κόσμος, αλλά μετά από τόσα χρόνια νομίζω φτάνει πια. Έκανα όπισθεν, μεσολάβησε η καραντίνα που ήταν «φρένο» για πολύ κόσμο και έγινε η ανασυγκρότηση. Το ένιωσα, ότι κοίτα, είμαι στον κινηματογράφο, τώρα κάνουμε τηλεόραση, έπαιζαν διαφημίσεις… Άλλαζες το κανάλι και έλεγες «αμάν πια, δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο!». Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα».

Εκείνο που τον κάνει χαρούμενο είναι ότι ο ίδιος είναι η αφορμή που οι νέοι ακούνε μουσική των ’70s και των ’80s.

Αφήστε μια απάντηση