Ο Σολομωνίδης φέρνει την ποδοσφαιρική άνοιξη στον Δήμο Θερμαϊκού!-Νέος προπονητής ο Λάμπρος Ανδριόπουλος

Ο Σολομωνίδης φέρνει την ποδοσφαιρική άνοιξη στον Δήμο Θερμαϊκού!-Νέος προπονητής ο Λάμπρος Ανδριόπουλος

Ενας ποδοσφαιρικός παράγοντας παλιάς κοπής, ένας πραγματικός εραστής του αθλήματος, φέρνει την ποδοσφαιρική άνοιξη στον Δήμο Θερμαϊκού.

Ο Παναγιώτης Σολομωνίδης, παρ΄ ότι πολεμήθηκε την περυσινή χρονιά και υποχρεώθηκε στη μη άνοδο του Κεραυνού στην Α1 (αν και το δικαιούνταν απόλυτα), αποφάσισε να βάλει το Αγγελοχώρι στον ποδοσφαιρικό χάρτη, ακολουθώντας έναν διαφορετικό δρόμο.

Διότι αν δεν μπορείς να διαβείς το ποτάμι, περνάς από πάνω! Και ο Σολομωνίδης, όχι απλά πέρασε από πάνω, αλλά άφησε και… σκόνη για τους επόμενους, δεδομένου πως κάποιοι, πλέον, θα τον βλέπουν με τα κιάλια!

Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, με τη δική του φανέλα, το δικό του όνομα, παίζοντας στο δικό γήπεδο, θα αγωνίζεται σε λίγο καιρό στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, χάρις στις ενέργειες, τις ακαριαίες κινήσεις και την ποδοσφαιρική ευστροφία του Παναγιώτη Σολομωνίδη!

Εχοντας δίπλα του άξιους συνεργάτες, όπως για παράδειγμα τον Κώστα Παζαρόπουλο, ετοιμάζεται για ένα δυνατό διοικητικό συμβούλιο, μία δυνατή ομάδα και μια δυνατή χρονιά, γεμάτη συγκινήσεις, που έρχεται ολοταχώς για να γράψει ιστορία!

Ο Δήμος μας θα έχει τη νεά σεζόν δύο ομάδες στη Γ΄ Εθνική. Οταν άλλοι Δήμοι βρίσκονται στην ποδοσφαιρική αφάνεια, εμείς θα θαυμάζουμε τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου και φυσικά τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Διαφήμιση για τον τόπο, έλευση ιστορικών ομάδων στην περιοχή μας (με ότι αυτό συνεπάγεται), ποδοσφαιρικό θέαμα για τους κατοίκους, κίνητρο για τα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

Στο μεταξύ προπονητής του Κεραυνού στη Γ΄ Εθνική αναλαμβάνει ο Λάμπρος Ανδριόπουλος με τεχνικό διευθυντή τον Ευθύμη Σολομωνίδη. Ο 59χρονος κόουτς, έχει μακρά θητεία στους ποδοσφαιρικούς πάγκους και ηγετικές ικανότητες και πέραν των αγωνιστικών χώρων, καθώς είναι πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών.

Αύριο το μεσημέρι Ανδριόπουλος και διοίκηση θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση