Ο κορωνοϊός χτύπησε και το Φεστιβάλ Θεάτρου- Αλλαγή και παράσταση “Αντε!”, απόψε στις 8

Ο κορωνοϊός χτύπησε και το Φεστιβάλ Θεάτρου- Αλλαγή και παράσταση “Αντε!”, απόψε στις 8

Δυστυχώς ούτε το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη “λαίλαπα” του κορωνοϊού. Η προγραμματισμένη παράσταση της Ισραηλίτικης Κοινότητας Θεσσαλονίκης δεν θα ανέβει, λόγω κρούσματος στον θίασο κι έτσι αντικαθίσταται από Θεατρικό Σύλλογο Εκπαιδευτικών Νομού Θεσ/νίκης “ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ” ο οποίος θα παίξει το έργο “Αντε”. Ωρα έναρξης στις 8 το βράδυ, στο ΚΑΠΠΑ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

Θεατρικός Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νομού Θεσ/νίκης ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ
«Άντε!»
των Αφροδίτης Ιωαννίδου & Ιωάννας Κατσαρού
Σκηνοθεσία: Βάνα Βουρτσάκη
Ήχος: Αλέξανδρος Αγραφιώτης
Φώτα: Νικόλαος Ιντζίρης
Σκηνικά: Μαρία Οικονόμου
Χορογραφίες: Αφροδίτη Ιωάννου
Μουσική Επιμέλεια/Κοστούμια: Η ομάδα
Διανομή (με αλφαβητική σειρά):
ΚΙΚΗ: Βάνα Βουρτσάκη
ΡΕΝΑ: Ιωάννα Ευθυμιάδου
ΦΕΛΙΑ: Αφροδίτη Ιωάννου
ΚΑΙΤΗ: Μακρίνα Καραγιαννίδου
ΝΙΝΑ: Ιωάννα Κατσαρού
ΣΤΕΛΙΟΣ: Δημήτρης Κυπραίος
ΟΛΥΜΠΙΑ: Μαρία Οικονόμου
ΦΩΤΗΣ: Παρασκευάς Πινέλης
ΚΟΣ ΑΔΑΜΟΓΛΟΥ: Σωτήρης Παπαδόπουλος
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Τάσος Σαλονικίδης
ΧΡΥΣΑ: Μαρία Χατζή

Μια οικονόμος, μια αποκλειστική νοσοκόμα και ο γιος της αναζητούν το παιδί που δεν αναγνώρισε ποτέ ο πλούσιος εργοστασιάρχης Αδάμογλου. Θα το βρουν για να μπορέσουν επιτέλους να πάρουν τους μισθούς τους που τώρα αδυνατούν εξαιτίας του εγκεφαλικού που υπέστη ο κύριος Διονύσης και των κάπιταλ κοντρόλ ή θα συμβούν άλλα γεγονότα που θα ανατρέψουν την αναζήτηση; Θυσιάζονται όλα, ακόμα και η ευαίσθητη ανθρώπινη πλευρά, στο βωμό του χρήματος ή θα δημιουργηθούν άλλες προϋποθέσεις; Ένα έργο γραμμένο σε ρεαλιστικό κώδικα, όπου μυθοπλαστικοί χαρακτήρες καταθέτουν με ευφάνταστο τρόπο τις θέσεις τους για την κρίση και τις ανθρώπινες σχέσεις.

➡️ Ο Θεατρικός Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νομού Θεσ/νίκης ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ είναι αναπληρωματική ομάδα και αντικατάσταση της Θεατρικής Ομάδας Entremosotros Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσ/νίκης, η οποία θα παρουσίαζε το έργο «Τα Μωρά Τα Φέρνει Ο Πελαργός» των Μ. Ρέππα & Θ. Παπαθανασίου, αλλά αδυνατεί να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ για λόγους νόσησης.

ℹ️ Υποχρεωτική χρήση μάσκας όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο, καθώς και σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.
🛡 Η είσοδος στο θέατρο επιτρέπεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (εντός 6 μηνών από τη διάγνωση) ή δήλωσης αρνητικού pcr ή rapid test εντός 48 ωρών. Ο έλεγχος πιστοποιητικών και ταυτοπροσωπίας διενεργείται κατά την είσοδο των θεατών στο θέατρο.
👉 Άτομα με κράτηση έχουν προτεραιότητα εισόδου. Εφόσον συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών, δεν υπάρχει δυνατότητα εισόδου ατόμων χωρίς κράτηση στο χώρο.
▶️ Στο φουαγιέ του θεάτρου φιλοξενούνται o Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Θερμαϊκού ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ και η ΕΘΟΠΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση