Ο κορωνοϊός «σαρώνει» τους αρνητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κορωνοϊός «σαρώνει» τους αρνητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς είναι πραγματικά συντριπτικά , κάποιοι εξακολουθούν να τα αγνοούν, πολλοί από αυτούς είναι νέοι και το πληρώνουν με την ζωή τους. Στις Σέρρες ένας 45χρονος καθηγητής σχολείου, πατέρας τριών παιδιών , δηλωμένος αρνητής της πανδημίας πήγε στο νοσοκομείο υπέγραψε, ώστε να μην διασωληνωθεί και λίγες ημέρες αργότερα κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Την μάχη με τον ιό έχασε και ένας ακόμη 40χρονος πατέρας 5 παιδιών.

Ο κορωνοϊός χτυπά με σφοδρότητα τους νέους ανθρώπους που παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Τις τελευταίες πέντε ημέρες, κατέληξαν

15 Οκτωβρίου 2021- 29χρονος Τρίκαλα
17 Οκτωβρίου 2021 –28χρονος Κομοτηνή
18 Οκτωβρίου 2021 – 32χρονος Καλάβρυτα -34χρονη Τρίκαλα

Κανένας δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Τελευταίο θύμα του ιού, ένας ανεμβολίαστος 45χρονος πατέρας 3 παιδιών, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο των Σερρών.

Αρνήθηκε να διασωληνωθεί
Ο 45χρονος υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών, είχε εκφράσει τις απόψεις του ενάντια στην πανδημία, στη χρήση μάσκας και στον εμβολιασμό, πολλές φορές από το διαδίκτυο. Λίγο πριν από το μαρτυρικό του τέλος, αρνήθηκε ακόμα και τη διασωλήνωση.

Ο Θεόφιλος Καλλινικίδης, διευθυντής κλινικής COVID Σερρών δήλωσε νωρίτερα στην εκπομπή LIVE NEWS: «Αρνήθηκε να διασωληνωθεί, υπέγραψε. Κι αυτός και η γυναίκα του δεν ήθελε. Αυτός υπέγραψε, η γυναίκα του το είπε προφορικά. Ήταν από τους αντιεμβολιαστές τους φανατικούς, τους οργανωμένους. Πέθανε σε απλή κλίνη. Τη σύζυγο την ενημέρωσα. Ήρθαν εδώ και άρχισαν να λένε θα ζητήσουν νεκροτομή και της απάντησα «δικαίωμά σας».

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, από την αρχή της πανδημίας έχουν χάσει τη ζωή τους 117 άνθρωποι ηλικίας 18-39 ετών, από αυτούς οι 8 κατέληξαν τις πρώτες 20 ημέρες του Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, δήλωσε: «Κάθε συμπολίτης μας, να δεχτεί το τεράστιο δώρο της επιστήμης. Η μόνη λύση για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα είναι να εμβολιαστούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι».

Αρρώστησε και… μετάνιωσε
Ήταν αρνητής του ιού και του εμβολίου. Νόσησε από κορωνοϊό και σήμερα από το δωμάτιο του νοσοκομείου ζητά από τον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Νόμιζα ότι ήταν γριπούλα. Θα πάρω ντεπόν και θα είμαι καλά. Ξαφνικά μου κοβόταν η αναπνοή. Ήρθε ασθενοφόρο και με πήρε από το σπίτι μου. Ο κόσμος να πάψει να πιστεύει ότι είναι γρίπη. Δεν είναι. Δεν είναι. Δύο βήματα από το κρεβάτι μπορώ να κάνω. Όσο με φτάνει δηλαδή αυτό το σωληνάκι», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην αρνητής, κ. Αγαμέμνων.

Μια κινητή μονάδα εμβολιασμού αποφασίστηκε μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης και του προέδρου του ΕΟΔΥ να, στηθεί από την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να εμβολιάζει τους ενδιαφερόμενους πολίτες, όλων των ηλικιών. Την ίδια ώρα ο διευθυντής β´ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, κάνει για μια ακόμη φορά έκκληση να μην πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή κόσμου ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου και η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Δείτε το ρεπορτάζ από το MEGA:

Αφήστε μια απάντηση