Ο Κασσελάκης είναι…φίνο φανταράκι-Παρουσιάστηκε στη Θήβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κασσελάκης είναι…φίνο φανταράκι-Παρουσιάστηκε στη Θήβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα παρουσιάστηκε στις 16:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος θα υπηρετήσει την 20ήμερη στρατιωτική του θητεία.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχθηκε η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει, κατ’ αρχήν, σε μαγαζί με οπτικά για να αγοράσει φακούς επαφής, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε φαρμακείο για να πάρει τα απαραίτητα που θα χρειαστεί στο στρατόπεδο.

Στην κεντρική πλατεία της Θήβας, τον υποδέχθηκαν θερμά κάτοικοι της περιοχής και σύλλογοι, που προσέφεραν δώρα στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στην Θήβα βρίσκεται και ο πατέρας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για να συνοδεύσει τον γιο του στο στρατόπεδο για την σύντομη θητεία του.

Ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε για να υποδεχθεί τον κ. Κασσελάκη βρέθηκε και ένα μικρό κορίτσι έξι ετών, που έκλαιγε στα χέρια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στη μικρή να συναντηθούν ξανά στο πρώτο του επισκεπτήριο.

«Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ, να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ, στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης θα υπηρετήσει κανονικά τη θητεία του μέχρι τις 29/3 και δεν θα κάνει χρήση της άδειας την Καθαρά Δευτέρα.