Ο καιρός του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος

Ο καιρός του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος

Η πρόβλεψη του καιρού για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από τον μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

Τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά ηπειρωτικά.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στα βόρεια ηπειρωτικά από 13 έως 31, στο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 14 έως 32, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 28, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια, το μεσημέρι-απόγευμα συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια, το μεσημέρι-απόγευμα συννεφιά με τοπικές βροχές ή καταιγίδα στα βόρεια. Οι άνεμοι Δυτικοί και Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20-6-2021

Τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια, το μεσημέρι-απόγευμα συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά με τις μέγιστες τιμές στους 30-32 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21-6-2021 (Αγίου Πνεύματος)

Τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια, το μεσημέρι-απόγευμα συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και ανατολικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί στα πελάγη 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 31-33 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση