Ο καιρός του Σαββατοκύριακου

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου

Η πρόγνωση του Μιχάλη Σιούτα:

Αίθριος καιρός σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση με πρόσκαιρη συννεφιά και λίγες βροχές η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη τις απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και δυτική χώρα από 8 έως 29 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 13 έως 31, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 14 έως 25, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 15 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια, οι άνεμοι μεταβλητοί το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια, οι άνεμοι μεταβλητοί το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6-6-2021

Καλός καιρός, αίθριος σε όλη τη χώρα, εξαίρεση η Μακεδονία και η Θράκη με τοπικές βροχές και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί 3-5, στο Αιγαίο Βοριάδες 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο με τις μέγιστες τιμές στους 31-33 βαθμούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7-6-2021

Στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα συννεφιά κι από το μεσημέρι τοπικές βροχές και στη Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι Δυτικοί στα νότια πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα άνοδο με τις μέγιστες τιμές στους 32-34 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ 8-6-2021

Άστατος καιρός στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα με συννεφιά, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην νότια χώρα ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά Δυτικοί και από το μεσημέρι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αφήστε μια απάντηση