Ο καιρός του Σαββατοκύριακου-Στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου-Στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου από τον συντοπίτη μας μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα.

Σάββατο, 3-4-2021

Ηλιοφάνεια με συννεφιά, από το απόγευμα και το βράδυ κυρίως στα ορεινά τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Συννεφιά με λίγες βροχές και στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα καλός καιρός.

Άνεμοι, Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ, στο Αιγαίο 6-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια και κεντρική χώρα από 3 έως 22, στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια χώρα από 7 έως 23, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 8 έως 19, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 8 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά, το απόγευμα και το βράδυ λίγες βροχές κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, το Σάββατο ηλιοφάνεια, άνεμοι Νοτιοδυτικοί 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 21 βαθμούς.

Κυριακή, 4-4-2021

Άστατος καιρός, με συννεφιά, βροχές και τοπικές καταιγίδες ισχυρότερες στη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Αυξημένη αφρικανική σκόνη κυρίως στη νότια Ελλάδα. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ, από το απόγευμα στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο Βοριάδες, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση στη βόρεια χώρα.

Δευτέρα, 5-4-2021

Άστατος καιρός, με διαστήματα ηλιοφάνειας και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη νότια Ελλάδα και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες κυρίως ηπειρωτικές περιοχές. Αυξημένη αφρικανικής σκόνης κυρίως στη νότια Ελλάδα. Οι άνεμοι Βοριάδες στα πελάγη 4-6 Μποφόρ, στο νότιο Αιγαίο, Νοτιάδες 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αφήστε μια απάντηση