Ο καιρός του Σαββατοκύριακου: Λιακάδα το Σάββατο, συννεφιά με βροχές την Κυριακή

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου: Λιακάδα το Σάββατο, συννεφιά με βροχές την Κυριακή

Η πρόβλεψη από τον συνδημότη μας μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση τα νησιά του Ιονίου με αυξημένη συννεφιά και από το απόγευμα τοπικές βροχές. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί.

Άνεμοι: Στο Ιόνιο Νοτιάδες 4-5, στο Αιγαίο Βοριάδες 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στα βόρεια και κεντρικά από -2 έως 17, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά από 8 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά, τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά, περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-11-2021

Αλλαγή του καιρού με συννεφιά, τοπικές βροχές και στα παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Ηλιοφάνεια με συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, οι μέγιστες τιμές στα βόρεια και κεντρικά τμήματα στους 15-17, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά στους 18-22 βαθμούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-11-2021

Άστατος καιρός με συννεφιά σ’ όλη τη χώρα, ενίσχυση των ανέμων, τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες στα παραθαλάσσια της δυτικής και νότιας χώρας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 6-8, στο Αιγαίο Βορειοανατολικοί 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, οι μέγιστες τιμές στα βόρεια και κεντρικά τμήματα στους 13-15, στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά στους 17-20 βαθμούς.

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση