Ο καιρός του Σαββατοκύριακου: Ερχονται τα πρωτοβρόχια

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου: Ερχονται τα πρωτοβρόχια

Η πρόβλεψη από τον Μιχάλη Σιούτα:

Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά σ’ όλη τη χώρα. Από το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Στο Ιόνιο μεταβλητοί 3-5, στο Αιγαίο Βοριάδες 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: στα βόρεια ηπειρωτικά από 10 έως 29, στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 15 έως 32, στα νησιά του Ιονίου, του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από 18 έως 31 στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 21 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη παροδική συννεφιά, οι άνεμοι Νοτιοανατολικοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος με παροδική συννεφιά, οι άνεμοι Βορειοανατολικοί 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5-9-2021

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές με πιθανές χαλαζοπτώσεις από το πρωί στα νησιά του Ιονίου, σταδιακά στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι αρχικά Ανατολικοί 3-5 Μποφόρ, το βράδυ θα γίνουν Βοριάδες, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, με τις μέγιστες τιμές στα ηπειρωτικά τους 24-27 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη τους 28-30 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση