Ο Ζαγοράκης αποφασίζει για τη Γ΄ Εθνική-Σε αναμονή ο Ποσειδώνας

Ο Ζαγοράκης αποφασίζει για τη Γ΄ Εθνική-Σε αναμονή ο Ποσειδώνας

Η Γ’ Εθνική έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επανεκκίνησή της και το μόνο που απομένει είναι να «κλειδώσει» η ημερομηνία της επιστροφής στη δράση. Η απόφαση αυτή αναμένεται να παρθεί την Παρασκευή (2/4) σε Εκτελεστική Επιτροπή που θα γίνει υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και η νέα διοίκηση που θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ώρες θα έχουν το πρώτο τους συμβούλιο και στην ατζέντα περιλαμβάνεται και η Γ’ Εθνική. Η νέα ΕΕ αναμένεται να προχωρήσει σε τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος ώστε η σέντρα να μετατεθεί για τις 11 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι η ΚΥΑ έδινε το Ok για δράση στις 4/4 ωστόσο η συγκρότηση της νέας διοίκησης με τον ορισμό των αρμόδιων επιτροπών -μεταξύ αυτών και η Επιτροπή Διοργανώσεων- έπειτα από την εκλογική διαδικασία, πηγαίνουν λίγο πιο πίσω το οργανόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα, ο Ζαγοράκης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και είχε συνεργασία με τον προκάτοχό του, Ευάγγελο Γραμμένο και τον απερχόμενο εκτελεστικό γραμματέα, Αλέξη Δέδε, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα θέματα λειτουργίας της Ομοσπονδίας.

Επομένως στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας είναι σε αναμονή για την τελική απόφαση επανέναρξης, κάνοντας πάντα προπονήσεις και προετοιμαζόμενοι για την ώρα που θα… σφυρίξει ο διαιτητής.

Αφήστε μια απάντηση