Ο “Δίοπας” μεγαλώνει και επεκτείνεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο “Δίοπας” μεγαλώνει και επεκτείνεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις εταιρίες που κοσμούν την περιοχή μας είναι αναμφίβολα ο “Δίοπας”! Από τη Μηχανιώνα, η “Δίοπας Α.Ε.” «απλώνει» τα δίχτυα της σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και σε χώρες της Ευρώπης, της Σκανδιναβίας και της Μέσης Ανατολής παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Κατασκευάζει δίχτυα για ιχθυοκαλλιέργειες, αλιεία, αθλητισμό, σκίαση, προστασία, δίχτυα αντιανεμικά καθώς επίσης και κάθε ειδική κατασκευή με βάση το δίχτυ. Τα δίχτυα τα οποία κατασκευάζει είναι άριστης ποιότητας, όπως επίσης άριστης ποιότητας είναι και τα υλικά που τοποθετούνται πάνω σε αυτά (σχοινιά, νήματα κλπ.).

Η εταιρία μεγαλώνει διαρκώς και επεκτείνεται με την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, εκτάσεως 10.000 τ.μ, οι οποίες θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ενυδρείο, καφέ και εστιατόριο!

Ο κ. Σίμος Διαμαντίδης, εμπνευστής και δημιουργός αυτού του τεράστιου πρότζεκτ, αισθάνεται δικαιωμένος για την προσπάθειά του και ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματα με τα εγκαίνια των καινούριων εγκαταστάσεων που προγραμματίζονται για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Δείτε το πρόσφατο αφιέρωμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV 100:

Αφήστε μια απάντηση