Ο Γ. Λαζαρίδης “ευχαριστεί” το BestCity.gr και δηλώνει: ” Δεν υπάρχει ρήγμα με τον Νίκο Παράσχου”

Ο Γ. Λαζαρίδης “ευχαριστεί” το BestCity.gr και δηλώνει: ” Δεν υπάρχει ρήγμα με τον Νίκο Παράσχου”

Καθησυχαστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Γιώργος Λαζαρίδης μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο, παρά την αποχή του αρχηγού της παράταξής του, Νίκου Παράσχου. Ο κ. Λαζαρίδης, θεωρεί πως το όλο θέμα δημιουργήθηκε από το BestCity.gr κατόπιν… εντολής!

Διαβάστε την ανάρτησή του:

“Θα ήθελα αφενός να ευχαριστήσω το best city για τα τρία λεπτά δημοσιότητας που μου χάρισε, πράττοντας απλώς το καθήκον μου και τίποτε περισσότερο. Αφετέρου να το καθησυχάσω αφού κανένα “ρήγμα” δεν υπάρχει στην παράταξη και στις σχέσεις με τον επικεφαλή της, Νίκο Παράσχου. Αυτά βέβαια τα γνώριζε και ο συντάκτης του άρθρου από πριν. Το μόνο ερώτημά μου είναι: Πόσο στοιχίζει η πληρωμένη δημοσίευση και πόσο χαμηλότερα θα πέσετε ακόμη εκεί στο best city; Βλέπετε, δεν πειθαρχούμε όλοι σε εντολές, όπως κάνετε εσείς…”

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον κ. Λαζαρίδη για την αναγνωσιμότητα της ιστοσελίδας μας.

Αντιπαρερχόμαστε τους ανυπόστατους χαρακτηρισμούς του, τους οποίους θα πρέπει να αποδείξει…

Το μόνο δικό μας ερώτημα είναι: Πηγαίνοντας στο δημοτικό συμβούλιο έπραξε το καθήκον του και καλώς έπραξε! Αρα, αυτοί που ΔΕΝ πήγαν, ΔΕΝ έπραξαν το καθήκον τους. Ετσι δεν είναι;

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Αντί να βγείτε και να πείτε πως έγινε κακή συνεννόηση ή ότι διαφωνήσατε βρε αδερφέ (δεν είναι κακό και δεν είναι η πρώτη φορά), παίζετε από το πρωί το θέατρο του παραλόγου!

Το μόνο καλό είναι πως απ΄ όλη αυτή την κατάσταση, ως παράταξη, βγήκατε ενωμένοι και συσπειρωμένοι και ως BestCity.gr θα πέφτουμε όσο χαμηλά χρειάζεται (κ. Λαζαρίδη) για να σας βλέπουμε αγαπημένους και μονιασμένους. Γιατί αυτό επιτάσσει το καλό του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση