Ο Αντόνιο Μπαντέρας έρχεται στην Περαία!

Ο Αντόνιο Μπαντέρας έρχεται στην Περαία!

Μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή ύψους άνω των 20 εκ. ευρώ ξεκινάει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη σε δυο εβδομάδες. Πρόκαιται για ταινία δράσης η οποία θα έχει τίτλο «Barracuda» και θα έχει κεντρικό πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas και άλλους αστέρες του Hollywood, αλλά και Έλληνες ηθοποιούς!

Το πλέον εντυπωσιακό είναι πως μέρος της ταινίας αυτής θα γυριστεί στην Περαία η οποία ετοιμάζεται να υποδεχτεί, λοιπόν, τον Μπαντέρας!

Δεν χωρά αμφισβήτηση πως και μόνο η παρουσία του Μπαντέρας, αλλά και όλων όσων αστέρων του σινεμά έρθουν στην Περαία, συνιστά διαφήμιση για την περιοχή μας και αυτό από μόνο του σημαίνει πάρα πολλά, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου.

“Ολη αυτή η προσπάθεια γίνεται για τη δημιουργία σημαντικής προστιθέμενης αξίας για τον τόπο μας, για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος για την περιοχή μας και κυρίως για την προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τους Έλληνες ηθοποιούς που θα βρουν δουλειά, θα στηριχτούν πολλοί κλάδοι της οικονομίας μας, οι οποίοι θα κληθούν να υποστηρίξουν τα γυρίσματα. Η χώρα έχει δημιουργήσει πια τις προϋποθέσεις για να γίνει ελκυστική σε παραγωγές παγκοσμίως κι αυτό το οφείλουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ΕΚΟΜΕ και τον πρόεδρό του τον Πάνο Κουάνη, που δουλεύει επί έξι χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο», τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αναμένουμε τον Μπαντέρας, λοιπόν…

Αφήστε μια απάντηση