Ο Αγιασμός του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο Αγιασμός του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Αγιασμό για το καινούριο του ξεκίνημα στη νέα σεζόν, έκανε σήμερα ο Ναυτικός Ομιλος Ακτής Θερμαϊκού. Η αγωνιστική περίοδος έχει ξεκινήσει και ήταν μια καλή ευκαιρία να συγκεντρωθούν όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΝΟΑΚΘ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, ώστε να πάρουν άπαντες την ευλογία.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ομίλου, Χρήστος Μοσχοβίτης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε: ” Πραγματοποιούμε ένα καινούριο ξεκίνημα εδώ στον Ομιλο, είμαστε εν μέσω αγώνων και βρισκόμαστε σε εγρήγορση. Δυστυχώς την περυσινή χρονιά λόγω covid δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε, ευελπιστούμε για καλύτερα πράγματα φέτος, μακριά από την πανδημία”.

Το παρών έδωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος από την πορεία των θαλασσίων σπορ στην περιοχή μας: “Εχουμε μια τεράστια ακτογραμμή κι αντί να είμαστε πρωτοπόροι σ΄ αυτά τα σπορ, ακολουθούμε”, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Μοσχοβίτη ο οποίος του εξήγησε τους λόγους.

Επίσης, εκεί ήταν ο πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, Παναγιώτης Τροκάνας και ο επικεφαλής της “Νέας Πορείας” στην αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου, Γιάννης Μαυρομάτης, ο οποίος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, είπε:” Είναι πολύ αισιόδοξη αυτή η εικόνα που έχω μπροστά μου, με τα 24 παιδάκια τα οποία αποτελούν την μαγιά για καλύτερη συνέχεια του Ομίλου. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά και επιτυχίες στον Ναυτικό Ομιλο του τόπου μας”.

Αφήστε μια απάντηση