Ολομέτωπη επίθεση Χατζηβαλάση σε Τσαμασλή: “Δηλώνω ότι προσωπικά θα συνεχίσω να τον γράφω με δ μικρό”

Ολομέτωπη επίθεση Χατζηβαλάση σε Τσαμασλή: “Δηλώνω ότι προσωπικά θα συνεχίσω να τον γράφω με δ μικρό”

Μετά τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν σήμερα το πρωί στην Επανομή, στην εκδήλωση μνήμης για τον Μακεδονικό Αγώνα, ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, Γιώργος Χατζηβαλάσης, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς τον Γιώργο Τσαμασλή τον οποίο δηλώνει πως θα συνεχίσει να τον γράφει “δήμαρχο” με το δ μικρό, όσο ο ίδιος απαξιώνει και δεν σέβεται τον θεσμό που υπηρετεί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετικό του σχόλιο:

“Η φαιδρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται οι εθνικές γιορτές και οι τελετές μνήμης είναι συνυφασμένες με την διοίκηση Τσαμασλή. Τι να θυμηθεί κάνεις και τι να ξεχάσει;

Α) Την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων στις 19 Μαΐου του 2020, που μας κάλεσε στις 12 το μεσημέρι να πάμε στις 7 το βράδυ να καταθέσουμε στεφάνι στο μνημείο των προσφύγων; (Το είχε ξεχάσει ο άνθρωπος)

Β) Την επέτειο της 25ης Μαρτίου που γιορτάζαμε τα 200 χρόνια της επανάστασης του 1821 που δεν εξέδωσε καν πρόσκληση με την δικαιολογία της πανδημίας covid-19;

Γ) Την τελετή μνήμης των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής που τελέστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου ενώ με απόφαση της Βουλής γιορτάζεται την 1η Κυριακή μετά την 14η Σεπτεμβρίου! Αυτή τη φορά προβλήθηκε η δικαιολογία ότι γιορτάστηκε μαζί με την γενέθλια ημέρα της Περαίας. Το ότι η μια είναι ημέρα πένθους για τα 450.000 θύματα της τουρκικής βαρβαρότητα ενώ η άλλη είναι γιορτή χαράς για την εγκατάσταση στην νέα πατρίδα, μικρή σημασία έχουν στο μυαλό του δημάρχου, όπως και το γεγονός ότι οι άλλες Κοινότητες ουδεμία σχέση έχουν με την συγκεκριμένη ημέρα. Έτσι ζήσαμε και την γελοιότητα να τελείται δοξολογία εντός του ναού, πάνω από τον δίσκο με τα κόλυβα του μνημοσύνου για τα θύματα.

Δ) Ο ετσιθελική σ εορτασμός σήμερα της ημέρας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ αγώνα, παρά το γεγονός ότι με απόφαση της Βουλής γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή μετά την 13 Οκτωβρίου, ποσώς ενδιαφέρει τον δήμαρχο.

Ε) Το γεγονός της τοποθέτησης των καμπίνων αλλαγής ρούχων για τους λουόμενους στη βάση των ιστών της εθνικής μας σημαίας και της σημαίας του δήμου μας (στος ύψος της καφετέριας ΘΕΡΟΣ) αποτελει επίσης γεγονός μικρής σημασίας και ασήμαντο για τον δήμαρχο!

Και για σας, που θα σπεύσετε να μου υπενθυμίσετε ότι ο «δήμαρχος» ως λέξη δηλώνουσα τίτλο εξουσίας γράφεται με Δ κεφαλαίο, δηλώνω ότι προσωπικά θα συνεχίσω να τον γράφω με δ μικρό, όσο ο ίδιος απαξιώνει και δεν σέβεται τον θεσμό που υπηρετεί”

Αφήστε μια απάντηση