Οι «Ράδιο Αρβύλα» νίπτουν τα χείρας τους και καταθέτουν μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «Ράδιο Αρβύλα» νίπτουν τα χείρας τους και καταθέτουν μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τσουνάμι» αποκαλύψεων για τον παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο, λίγα 24ωρα μετά την καταγγελία της 30χρονης γυναίκας ότι ο πρώην σύντροφός της μοιραζόταν προσωπικές τους στιγμές σε πορνογραφικά σάιτ χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Από τα χαμόγελα, και τα κρύα αστεία στις αγωγές… Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιχειρούν να νίψουν τας χείρας τους και κόβουν τις γέφυρες.

Με μία αγωγή κατά του στενού και επί χρόνια συνεργάτη τους, αναζητούν τρόπο να ξεπλυθούν και ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο και η εκπομπή τους.

«Συνένοχος ή ηλίθιος;»
Η επιμονή των μελών της εκπομπής -που έκριναν και καταδίκαζαν χωρίς δεύτερες σκέψεις- εξόργισε τον παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Στο παρελθόν ο Κανάκης είχε πει πως αν “η κυρία Μενδώνη δεν γνώριζε, είναι ηλίθια. Αν γνώριζε, είναι συνένοχος”. Ακριβώς αυτό το επιχείρημα το παίρνω από τον ίδιο και το λέω στον ίδιο». “Αν ο Κανάκης γνώριζε, είναι συνένοχος. Αν δεν γνώριζε, είναι ηλίθιος”. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι κακία» σημείωσε ο παρουσιαστής.

Και η 30χρονη γυναίκα προσπαθεί να διαχειριστεί τον θόρυβο που προκάλεσε η αποκάλυψή της… αφού η δημοσιότητα την ανάγκασε να ξαναβιώσει τα γεγονότα.

«Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες. Έβλεπα ότι δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο. Μετά από ένα σημείο δεν ήθελα και του έλεγα… “τι τα θες τόσα;” Και μια φορά του είχα πει και αστειευόμενη “ελπίζω να μην με δω σε κανένα site”» σημείωσε η 30χρονη.

«Έχει μάνα; Έχει αδελφή;»
Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας της Γαλήνης Κοεμτζή προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η κόρη της είχε δεχθεί διαδικτυακό bullying με φωτογραφίες και βίντεο… Δεν μίλησε σε κανέναν. έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητική εστίας και έχασε τη ζωή της. «Έχεις μάνα; Έχεις αδελφή;» σημειώνει.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας ακούει την μαρτυρία της 30χρονης κοέλας και ξαναζεί το γολγοθά και το μαρτύριο της κόρης της. Εαν η Γαλήνη έβρισκε το θάρρος να μιλήσει τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα ο παρουσιαστής έχει δικό του κανάλι εδώ και 8 χρόνια κι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες και βίντεο από δεκάδες ακόμα γυναίκες.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Αφήστε μια απάντηση