Οι νέες ρυθμίσεις του Παραλιακού Μετώπου που αφορούν στον Δήμο Θερμαϊκού

Οι νέες ρυθμίσεις του Παραλιακού Μετώπου που αφορούν στον Δήμο Θερμαϊκού

Δεκαεννέα νέες παρεμβάσεις που αφορούν στο μεγάλο πρότζεκτ του Παραλιακού Μετώπου της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο αντιπερεφειάρχης, Πάρις Μπίλιας. Οι τέσσερις επικεντρώνονται στον Δήμο Θερμαϊκού.

Δείτε ποιες είναι:

-Αγρόκτημα Θέρμης – Δήμος Θερμαϊκού:

*Δημιουργία Ανατολικού Μητροπολιτικού Πάρκου – Βοτανικού κήπου σε τμήμα της έκταση του ΑΠΘ πλησίον του αεροδρομίου με ταυτόχρονη διατήρηση της χρήσης των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων και ανάδειξη του μη χαρακτηρισμένου υγροτόπου, καθώς και η χωροθέτηση στάσης ΜΕΤΡΟ και Θαλάσσιας συγκοινωνίας με τις απαιτούμενες συνοδές υποστηρικτικές χρήσεις.

*Χωροθέτηση Επιχειρηματικού Πάρκου για την ανάπτυξη Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης για την εξυπηρέτηση του αλιευτικού στόλου του Θερμαϊκού Κόλπου.

*Επαναπροσδιορισμός των πολεοδομικών ρυθμίσεων της ευρύτερης περιοχής του πρόσφατα χωροθετημένου Τεχνολογικού Πάρκου Thess-INTEC.

*Επανάκτηση του ρόλου και των στοιχείων ανάπτυξης της παράκτιας περιοχής του Δήμου Θερμαϊκού, ως κύριας ζώνης θαλάσσιας αναψυχής του ΠΣΘ, με την επικαιροποίηση των δεδομένων και την προβολή των αναμνήσεων των δεκαετιών του ’60 και ’70.

Αφήστε μια απάντηση