Οι αντίπαλοι του Ποσειδώνα στα μπαράζ

Οι αντίπαλοι του Ποσειδώνα στα μπαράζ

Μία στροφή απομένει για το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά στον 2ο όμιλο (πηγαίνει απλά για να πάει την Κυριακή στην Εδεσσα) και να περιμένει τώρα την κλήρωση των μπαράζ για την άνοδο στη Superlegue 2!

Ας δούμε πως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα μέχρι αυτή τη στιγμή και ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι της ομαδας του Δήμου μας ενόψει αυτής της μεγάλης πρόκλησης της ανόδου…

Ο Αχέροντας Καναλακίου από τον 5ο όμιλο και η Αναγέννηση Καρδίτσας από τον 3ο όμιλο είναι οι δύο σίγουροι αντίπαλοι. Απο εκεί και μετά:

Στον 1ο όμιλο: Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων διεκδικεί την πρωτιά, ωστόσο δεν καθορίζει ο ίδιος τη μοίρα του. Πρωτοπόρος στη βαθμολογία είναι ο Ορφέας Ξάνθης με 32 βαθμούς, δύο παραπάνω από τον “Γηραιό”. Την τελευταία αγωνιστική ο Ορφέας Ξάνθης φιλοξενείται από την Αναγέννηση Θαλασσιάς, ενώ ο Ηρακλής από την ΑΕ Αμπελοκήπων.

Στον 4ο όμιλο: Διαγόρας Στεφανοβικείου (19 βαθμοί) και Ηρακλής Ψαχνών (17 βαθμοί) διεκδικούν την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική, ενώ πιθανότητες έχει και η Νέα Αρτάκη (16 βαθμοί), ωστόσο αυτές είναι μόνο μαθηματικές, καθώς θέλει ήττα του Διαγόρα την τελευταία αγωνιστική και να κερδίσει με πέντε γκολ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας του Διαγόρα με τον Ηρακλή Ψαχνών, κερδισμένος είναι και πάλι ο Διαγόρας, εκτός αν ο Ηρακλής πάρει νίκη με επτά γκολ. Το κριτήριο που κρίνει την ισοβαθμία είναι αυτό της διαφοράς τερμάτων.

Οριστική και τελική εικόνα θα έχουμε, λοιπόν, την Κυριακή το βράδυ…

Αφήστε μια απάντηση