Ξημέρωσε… νίκη στο Καναλάκι! Ετοιμος ο Ποσειδώνας, στις 17:00 το μεγάλο ματς

Ξημέρωσε… νίκη στο Καναλάκι! Ετοιμος ο Ποσειδώνας, στις 17:00 το μεγάλο ματς

Η πρώτη μεγάλη ημέρα των μπαράζ είναι σήμερα για τον Ποσειδώνα ο οποίος στις 5 το απόγευμα θα κοντραριστεί με τον Αχέρωντα , στο Καναλάκι. Εκεί όπου βρίσκεται από χθες η αποστολή της ομάδας της Μηχανιώνας (δείτε το χθεσινό ρεπορτάζ του BestCity.gr) και θα επιδιώξει τη νίκη, προκειμένου να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την άνοδο στη Superleague 2!

Η ομάδα είναι έτοιμη, οι ποδοσφαιριστές πολύ καλά ψυχολογικά θωρακισμένοι και όλα δείχνουν πως οι κυανόλευκοι μπορούν αν διεκδικήσουν και να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Διαιτητής του ματς θα είναι ο κ. Δημήτρης Θεοχάρης από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας, με βοηθούς τον Αλέξανδρο Αναστασίου, επίσης από την Θεσσαλία (από τον Βόλο δηλαδή) και τον Βασίλη Μάνο από τη Λάρισα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Νέος από την Ηπειρο (Ιωάννινα) και παρατηρητής ο κ. Νίκος Κούλιας από την Κέρκυρα.

Στο άλλο ματς του ομίλου μας, η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης.

Στο μεταξύ η ΕΠΣ Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας να εκπροσωπήσει επάξια τη Θεσσαλονίκη σε αυτά τα μπαράζ:

“O Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο ιστορικό σωματείο «Ποσειδώνας Μηχανιώνας», τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τους εύχονται να εκπροσωπήσουν επάξια την Ένωσή μας στον 1ο όμιλο του Ειδικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας και να πετύχουν το στόχο της ανόδου στη Super League 2″.

Αφήστε μια απάντηση