Ξεκινούν τα καραβάκια

Ξεκινούν τα καραβάκια

Την άγκυρά του σηκώνει σήμερα Παρασκευή το καραβάκι “Κωσταντής” στη Θεσσαλονίκη. Ο «Κωνσταντής», όπως κάθε χρόνο, ανοίγει πρώτο τα πανιά του, ανοίγοντας τη σεζόν της εταιρείας «Karavakia Thessaloniki Waterbus».

Ξεκινά δρομολόγια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο, συνδέοντας ακτοπλοϊκά για ακόμη μία χρονιά τον κεντρικό δήμο με τις βραβευμένες με «Γαλάζια Σημαία» παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες, σημαίνοντας έτσι την έναρξη της θαλάσσιας συγκοινωνίας για τη φετινή σεζόν στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου.

Λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορωνοϊού, ο “Κωνσταντής” θα πραγματοποιεί φέτος συνολικά οκτώ δρομολόγια (4 από Θεσσαλονίκη και 4 από Νέους Επιβάτες), ενώ ο αριθμός των επιβατών θα είναι μειωμένος κατά 50%, όπως προβλέπεται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Υγείας.

Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τους Νέους Επιβάτες και την Περαία, με τον «Κωνσταντή» να πραγματοποιεί τέσσερα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη: 10πμ, 12.30μμ, 15.00μμ και 17.30μμ και από Νέους Επιβάτες στις 11.15πμ, 13.45μμ, 16.15μμ και 18.45μμ.

Αφήστε μια απάντηση