Ξεκινά το 8ο Ναυαγοσωστικό Σεμινάριο του ΟΦΚΑΘ στον Μαρμαρά

Ξεκινά το 8ο Ναυαγοσωστικό Σεμινάριο του ΟΦΚΑΘ στον Μαρμαρά

Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ σε συνεργασία με την Bayline Lifeguards διοργανώνουν το 8ο Ναυαγοσωστικό σεμινάριο στις 9/10/11 Ιουλίου στον Ν.Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του Δήμου Σιθωνίας και του Λιμεναρχείου Ν.Μαρμαρά.
Με την υποστήριξη της Water Actions του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών (Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ) και της Life Rescue Academy.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

1) Εισαγωγή στην Ναυαγοσωστική
2) Σωστικές συσκευές
3) Τρόποι ρυμούλκησης θύματος
4) Τρόποι αποφυγής απεμπλοκής
5) Ναυαγοσωστικό κολύμπι – τεχνικές
6) Περισυλλογή από διασωστικό σκάφος
7) Συμπεριφορά διασωστών υγρού στοιχείου
😎 Βασικές πρώτες βοήθειες ναυαγοσώστη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 9 Ιουλίου και ώρα 15.00 μμ έως 21.00 μμ έναρξη εγγράφων συμμετεχόντων,απορίες,ενημέρωση,και γνωριμία με την ομάδα και τους εκπαιδευτές,στήσιμο καταυλισμού (σε ειδικό φυλασσόμενο χώρο), ξεκούραση.

Σάββατο 10 Ιουλίου και ώρα 10.00 πμ έναρξη εκπαίδευσης με θεωρία ναυαγοσωστικής,γνωριμία με σωστικά μέσα (σκάφη-σωσίβια-κλπ) κολύμπι,
ώρα 20.00 μμ λήξη εκπαίδευσης (με διαλείμματα).

Κυριακή 11 Ιουλίου και ώρα 10.00 πμ έναρξη εκπαίδευσης με λήξη 16.00 μμ, όπου θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με τους εκπαιδευτές για απορίες,εντυπώσεις,αναμνηστικές φωτογραφίες,και απονομές βεβαιώσεων σε όλους.!!!
Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους,μαγιό,πετσέτα,σαγιονάρες,σκηνές και την καλύτερη τους διάθεση.!!!!

Στο τέλος της εκπαίδευσης όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν από την Bayline το πρώτο δίπλωμα ναυαγοσώστη πισίνας σε προνομιακή τιμή.!!

Ο πρώτος καλύτερος εκπαιδευόμενος μετά από αξιολόγηση θα λάβει μια υποτροφία εντελώς δωρεάν για το δίπλωμα ναυαγοσώστη Θαλάσσης από την Bayline.!!!

Ο δεύτερος μια υποτροφία πιστοποιημένου προγράμματος “Θαλάσσια Επιβίωση” από την Water Actions.
Ο τρίτος μια υποτροφία σπουδών για το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Εξειδίκευσης «Ηγεσία Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης» από το Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών.

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 10 ευρώ για όλο το τριήμερο…με την εγγραφή σας θα παραλάβετε αδιάβροχο φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες και αναμνηστικά δώρα (καπέλο,αντηλιακό κλπ)

Τηλεφωνά επικοινωνίας για απορίες και έγγραφες στα κεντρικά γραφεία του ΟΦΚΑΘ 2392039443 και 6936806227.

Αφήστε μια απάντηση