Ξανά η Πασχαλίδου για το φιάσκο της Επανομής : ” Τελικά και δόλος είναι και ασχετοσύνη”

Ξανά η Πασχαλίδου για το φιάσκο της Επανομής : ” Τελικά και δόλος είναι και ασχετοσύνη”

Συνεχίζονται τα “χτυπήματα” της Πάττυς Πασχαλίδου για τη διάλυση του έργου της ανάπλασης της εισόδου της Επανομής, ειδικά μετά την ανάρτηση Πασχαλιά, ο οποίος τόνισε πως το έργο θα… υλοποιηθεί!

Γράφει η κ. Πασχαλίδου:

“ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ή ΔΟΛΟΣ……,
ΜΠΟΡΕΙ και τα ΔΥΟ ……..
Εγκαταλείποντας σήμερα η Δημοτική αρχή, το πρόσχημα της καταραμένης ενεργειακής κρίσης που φταίει για την ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ..… 🙂 🙂 🙂
-Το μάθαμε και αυτό, ότι ένας δρόμος με τα συνοδά πεζοδρόμια και τις διαμορφώσεις, δεν πρέπει να ακολουθήσει την ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΑ, αλλά την ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!!
-Μάθαμε επίσης ότι σύμφωνα με τις Τεχνικές Προδιαγραφές της Διοίκησης (χιούμορ..), απαγορεύεται η διπλή στρώση ασφαλτικού. Μα ήσασταν αγαπητοί μου παρόντες στην Οικονομική Επιτροπή που παραδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών σε ερώτησή μου, ότι η ΟΡΘΗ υλοποίηση γίνεται με δυο στρώσεις, (σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές, με τελευταία τη στρώση κυκλοφορίας).
-Μάθαμε επίσης ότι επειδή είναι επίπονη η διαδικασία της έκπτωσης εργολάβου, -στην οποία θα είχαμε και την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής υπέρ του Δήμου-, επιλέγεται η Διάλυση της σύμβασης.
ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!! αυτό να μη το πείτε παραέξω!!!
-Το έργο είχε διάρκεια αρχικής υλοποίησης 6 μήνες, ήτοι 19-12-20.
-Πήρε 1η παράταση άλλους 6μήνες, δηλ. έως 19-06-21, για λόγους έγκρισης των προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων από Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. (Σημείωση, ότι οι μόνιμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, είχαν εγκριθεί ήδη από το 2018).
-Στις 03.03.21 εκδόθηκε το ΦΕΚ 830Β/03.03.21, εγκρίθηκαν τα προσωρινά μέτρα κυκλοφορίας, (3,5 ΜΗΝΕΣ πριν τη λήξη της 1ης παράτασης).
-Πήρε 2η παράταση, άλλους 6 μήνες, δηλαδή έως 19-12-21.
Σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ, δεν καταφέρατε να επιλύσετε μικροπροβλήματα και να προβείτε σε σημειακή τροποποίηση της μελέτης (ένα τοιχάκι ύψους 40 εκ), -μέσω ΑΠΕ-,……
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ για να επαναδημοπρατήσετε, αφού αρχικώς τροποποιήσετε όπως λέτε τη μελέτη –με τα ίδια τιμολόγια (χωρίς να υπάρχει ενεργειακή κρίση)-, επανεκδώσετε ΦΕΚ μόνιμων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, έτσι ώστε τελικώς να υλοποιηθεί το έργο?
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΡΚΕΙ?
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΛΗ η ΠΡΟΘΕΣΗ σας, κάθε τι που προέρχεται από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, πρέπει πάση θυσία να ΑΚΥΡΩΘΕΙ – να ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ …. (το ίδιο επιχειρήσατε και με το δρόμο του Σχολείου της Φύσης, αλλά δεν σας πέρασε).
ΤΕΛΙΚΑ και ΔΟΛΟΣ είναι και ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ!!!”

Αφήστε μια απάντηση