Νοτιάδες με καλό και ζεστό καιρό εώς τα τέλη της εβδομάδας

Νοτιάδες με καλό και ζεστό καιρό εώς τα τέλη της εβδομάδας

Διαβάστε την πρόβλεψη για τον καιρό της εβδομάδας από τον μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

Τη Δευτέρα αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, εξαίρεση με βροχές και καταιγίδες το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος και το βράδυ βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Την Τρίτη βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τοπικές βροχές στη Μακεδονία, καταιγίδες στη Θράκη, λίγες βροχές στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, καλός καιρός στην υπόλοιπη χώρα.

Άνεμοι: Νοτιάδες ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ, την Τρίτη στα πελάγη 6-7 Μποφόρ.

Θερμοκρασίες: Στα βόρεια ηπειρωτικά από 7 έως 26, στα κεντρικά και νότια και στα νησιά από 11 έως 28-29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα ηλιοφάνεια, από το απόγευμα συννεφιά, την Τρίτη συννεφιά με πιθανές πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι Νοτιάδες, ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 26-27 βαθμούς.

Στην Αττική τη Δευτέρα ηλιοφάνεια, την Τρίτη ηλιοφάνεια με αρκετή συννεφιά. Οι άνεμοι Νοτιάδες, μέτριοι έως ισχυροί 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 28-29/9/2022

Ηλιοφάνεια στη ανατολική Ελλάδα και το Αιγαίο, τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη ασθενείς έως μέτριοι, τοπικά ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 25, στα κεντρικά και νότια και στα νησιά από 10-28 βαθμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/9-2/10/2022

Καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση το Ιόνιο και η δυτική χώρα με λίγες βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, στα πελάγη ασθενείς έως μέτριοι 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε αρκετή άνοδο θα κυμανθεί από 10 έως 30-32 βαθμούς

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση