Νίνα Μποχορισβίλι: ” Ως ΄΄Οδυσσέας΄΄ προσφέρουμε την καλλιτεχνική κολύμβηση σε όλο τον Δήμο Θερμαϊκού”

Νίνα Μποχορισβίλι: ” Ως ΄΄Οδυσσέας΄΄ προσφέρουμε την καλλιτεχνική κολύμβηση σε όλο τον Δήμο Θερμαϊκού”

Ο σύλλογος “Οδυσσέας” βρίσκεται εδώ κα λίγους μήνες στον Δήμο μας. Στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΠΑ και σε καθημερινή βάση πάρα πολλοί συνδημότες μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα χέρια της Νίνας Μποχορισβίλι η οποία με πείρα δεκαετιών στην καλλιτεχνική κολύμβηση, προσφέρει αυτό το καταπληκτικό άθλημα στον τόπο μας.

Η κ. Μποχορισβίλι, μίλησε στο BestCity.gr…

-Ο Οδυσσέας βρίσκεται, πια, κοντά μας, βρίσκεται στον Δήμο Θερμαϊκού! Ποιος είναι ο στόχος αυτής της προσπάθειας;

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε εδώ, σε αυτές τις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις και περισσότερο χαίρομαι για τα παιδιά τα οποία έρχονται και απολαμβάνουν αυτό που κάνουμε! Ως σύλλογος ‘’Οδυσσέας’’, προσφέρουμε αυτό το καταπληκτικό άθλημα που λέγεται καλλιτεχνική κολύμβηση, ώστε να το γνωρίσουν οι κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού».

-Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο;

«Ναι, υπάρχει ανταπόκριση και όπως είπα και πιο πριν, είμαι πολύ χαρούμενη που τα παιδιά μπήκαν στη διαδικασία της άθλησης που είναι πολύ σημαντικό για την υγεία τους, διότι εκτός από κολύμπι κάνουμε και γυμναστική με γιόγκα και μπαλέτο και νομίζω ότι από τον Ιούλιο που κάναμε αυτό το βήμα για να έρθουμε εδώ, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά!»

-Τελικά είχε ανάγκη ο Δήμος μας κάτι το διαφορετικό για την άθληση των παιδιών…

«Αυτό φαίνεται και νομίζω ότι το γεγονός της προσέλευσης των παιδιών το αποδεικνύει περίτρανα. Και δεν μιλάω μόνο για την Περαία, μιλάω και για Μηχανιώνα, Τρίλοφο, Θέρμη. Μάλιστα είχαμε και ένα παιδάκι που ερχόταν από το Μελισσοχώρι!»

-Αρα, τι μπορούμε να πούμε στους γονείς που πιθανόν να μην ξέρουν για την ύπαρξη του Οδυσσέα στο ΚΑΠΠΑ, αλλά και σ΄ αυτούς που το σκέφτονται;

«Θέλω να περάσουν μας δουν, να βάλουν τα παιδιά τους να δοκιμάσουν και να τους πω, πως καθημερινά οι πόρτες μας είναι ανοιχτές».

-Και με μια δασκάλα, όπως εσείς, που έχετε ιστορία στο χώρο…

«Ναι, είμαι πάρα πολλά χρόνια, από το 1994, με θητεία στον Ηρακλή, στον ΠΑΟΚ και στη Βέροια, ενώ έχω στενή σχέση με την Χριστίνα Θαλασσινίδου με την οποία ήμασταν μαζί στην εθνική Γεωργίας και είμαστε σαν αδερφές!».

Αφήστε μια απάντηση