“Νέα Πορεία”: ” Επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες, οι δρόμοι του Δήμου μας”

“Νέα Πορεία”: ” Επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες, οι δρόμοι του Δήμου μας”

Η κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου μας, ομολογουμένως δεν είναι καλή. Οι δρόμοι βρίσκονται σε κακά χάλια σε πολλά τους σημεία και η παράταξη “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυρομάτη αναδεικνύει το θέμα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

“Είναι η γεγονός ότι όλοι οι δρόμοι του Δήμου μας είναι γεμάτοι γεμάτοι λακκούβες και παγίδες τόσο για πεζούς όσο και για οδηγούς. Η εικόνα αυτή αποτυπώνει την αδιαφορία της διοίκησης για την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Υπό τις συνθήκες που επικρατούν στους δρόμους μας, η λέξη «ασφάλεια», δυστυχώς, αποτελεί ανέκδοτο.

Λακκούβες τεραστίων διαστάσεων, εγκυμονούν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα όλων μας, δεδομένου πως είναι τόσο απότομες και μη ορατές από μακριά, που το λιγότερο που μπορούν να προκαλέσουν είναι σημαντική ζημιά στο κάθε διερχόμενο όχημα.

Και η ζημιά στο αυτοκίνητο είναι το λιγότερο μπροστά στη σκέψη πως μπορεί κάποια πρόσκρουση να οδηγήσει άνθρωπο στο νοσοκομείο. Από το πουθενά, χωρίς κανέναν λόγο. Επειδή κάποιοι αδιαφορούν…

Σε ακόμα χειρότερη κατάσταση οι αγροτικοί δρόμοι. Οι αγρότες, οι επαγγελματίες συμπολίτες μας και όχι μόνο διαμαρτύρονται έντονα, καθώς υπ΄ αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει, όντας αναγκασμένοι να κάνουν… σλάλομ για να αποφύγουν το ατύχημα”.

Κύριοι δηλώσατε ότι για την απώλεια έργων εκατομμυρίων ευρώ ΦΤΑΙΝΕ οι υπηρεσίες του Δήμου.

Για κατάσταση του οδικού δικτύου ποιον θα βρείτε να φορτώσετε την ανικανότητα σας;

Τι περιμένετε; Να θρηνήσουμε θύματα;”

Δείτε χαρακτηριστικές φωτό:

Αφήστε μια απάντηση