Μπαλασάς: ” Δεν την φοβάμαι την ομάδα μου”

Μπαλασάς: ” Δεν την φοβάμαι την ομάδα μου”

Για τη φετινή πορεία της Αναγέννησης Επανομής μίλησε ο προπονητής της Γιάννης Μπαλασάς, τονίζοντας σε γενικές γραμμές ότι είναι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια τόσο των ποδοσφαιριστών όπως επίσης από τη στήριξη της διοίκησης αλλά και του κόσμου της Επανομής.

Η Αναγέννηση Επανομής θα ξεκινήσει ως πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Α1 τα φετινά play-off με πέντε βαθμούς ενώ παράλληλα το ίδιο διάστημα θα υπάρχουν και τα διπλά παιχνίδια με τον Ιωνικό για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΜ. Η ομάδα του Γιάννη Μπαλασά είναι εντός των στόχων της και σίγουρα το γεγονός αυτό αφήνει τόσο τον ίδιο αλλά και τη διοίκηση άκρως ικανοποιημένη.

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της Αναγέννησης μέχρι σήμερα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα αν αναλογιστεί κανείς ότι σε 14 αγώνες αποκτήσαμε διαφορά 10 βαθμών από τον δεύτερο και κάνοντας μια τόσο σταθερή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είμαστε εντός και των δύο στόχων μας και αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους. Φυσικά με βοήθησε και η διοίκηση με ένα ρόστερ 17 αξιόλογων ποδοσφαιριστών και μου δίνεται η δυνατότητα όταν υπάρχουν τραυματίες να έχω 4-5 παραπανίσιους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ καλό που έχουμε πλουραλισμό στο ρόστερ και ανά πάσα στιγμή υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Το γεγονός ότι ακόμη και ένας ποδοσφαιριστής να λείπει, όποιος και να μπει είναι το ίδιο και δε θα επηρεάσει την εικόνα της ομάδας.»

Αν υπάρχει κούραση στην ομάδα: «Η ομάδα είναι ελαφρώς κουρασμένη ειδικότερα κιόλας μετά το ματς κυπέλλου 120 λεπτών όπως επίσης και μετά το ματς με τον Μαραθώνα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Πλέον όμως το επόμενο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα προσφέρεται για rotation και να δώσω ευκαιρίες στα παιδιά της ακαδημίας, κάτι που εκτός από τη δική μας θέση που ότι και να γίνει θα είναι η ίδια, φυσικά δε θα επηρεάσει τη βαθμολογία…»

Για το σύστημα των play-off: «Είναι πολύ άδικο και το είχα πει και από την αρχή. Για πέντε μήνες δε δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης στον όμιλο ωστόσο θα μπούμε στα play-off μονάχα με τρεις βαθμούς διαφορά. Πέρα από αυτό όμως δε τη φοβάμαι την ομάδα μου, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στον άλλον όμιλο.»

Για τον κόσμο της Επανομής: «Ο κόσμος έχει επιστρέψει και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είχαμε 300 με 400 άτομα στους αγώνες μας ενώ υπάρχει αρκετός κόσμος που ακολουθάει την ομάδα και μακριά από την Επανομή. Είναι ένα σημαντικό γεγονός και γι’αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Επανομής για τη στήριξη του.»

Πηγή: epsm24.gr

Αφήστε μια απάντηση