Μιχαηλίδης για Νίκη Μεσημερίου: “Υπάρχουν στην ομάδα πάνω από 15 ποδοσφαιριστές από το χωριό”

Μιχαηλίδης για Νίκη Μεσημερίου: “Υπάρχουν στην ομάδα πάνω από 15 ποδοσφαιριστές από το χωριό”

Το 3×3 έκανε η Νίκη Μεσημερίου στο Κύπελλο, με την ομάδα του Αναστάσιου Μιχαηλίδη να προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού. Συγκεκριμένα, νίκησε τον Απόλλωνα Κ. Σχολαρίου (3-0), την Αναγέννηση Επανομής (2-1) και την Δόξα Τριλόφου (1-0). Ο προπονητής της Νίκης, Αναστάσιος Μιχαηλίδης, μίλησε για το νικηφόρο ξεκίνημα της σεζόν, τους στόχους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας αλλά και την στήριξη που δείχνει η ομάδα του στις ακαδημίες της. Αναλυτικά τα όσα επισήμανε:

«Πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας στο κύπελλο με αντίπαλες τρεις πολύ δυνατές ομάδες μέσα από τρία αμφίρροπα παιχνίδια. Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από ένα χρόνο λόγω της πανδημίας αρχίσαμε να παίζουμε και πάλι ποδόσφαιρο και εύχομαι να είμαστε υγιείς ώστε να συνεχίσουμε».

-Τι στόχο έχετε θέσει στο Πρωτάθλημα; «Ο όμιλος μας για το πρωτάθλημα είναι παραδοσιακά από τους πιο δυνατούς, με ιστορικές και πολύ ανταγωνιστικές ομάδες. Από τη μεριά μας θα θέλαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά από την Ακαδημία μας να πάρουν παραστάσεις με την πρώτη ομάδα ώστε να είναι έτοιμα για τις επόμενες χρονιές. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσα ψηλότερα γίνεται».

-Η Νίκη στηρίζεται στις ακαδημίες της ενώ έχει κρατήσει και ένα κορμό τα τελευταία χρόνια, ήταν αυτό που θέλατε εξ αρχής;

«Η αλήθεια είναι ότι εδώ και τέσσερα χρόνια υπάρχει ένας βασικός κορμός νέων σε ηλικία αλλά έμπειρων ποδοσφαιριστών που σε αυτούς πλαισιώνονται τα παιδιά από την Ακαδημία μας και αυτό μας βοηθάει για το αρχικό πλάνο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα της Νίκης υπάρχουν πάνω από 15 ποδοσφαιριστές από το χωριό. Εύχομαι καλή αρχή και να έχουμε με υγεία πάνω από όλα».

Πηγή: Metrosport.gr

Αφήστε μια απάντηση