Μητσοτάκης από τη Μηχανιώνα: ” Χαίρομαι όταν επισκέπτομαι υγιείς επιχειρήσεις” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μητσοτάκης από τη Μηχανιώνα: ” Χαίρομαι όταν επισκέπτομαι υγιείς επιχειρήσεις” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στη Μηχανιώνα ήρθε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Επισκέφθηκε την εταιρία κατασκευής διχτυών “Δίοπας” στη βιομηχανική ζώνη, είχε συναντηση με τον κ. Σίμο Διαμαντίδη και εν συνεχεία ξεναγήθηκε στους χώρους (παλιούς και νέους), δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ότι άκουγε.

“Είμαι πολύ χαρούμενος όταν επισκέπτομαι υγιείς επιχειρήσεις σαν τη δική σας”, είπε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον κ. Διαμαντίδη και συνέχισε: ” Εδώ, απ΄ αυτό τον χώρο, στη Νέα Μηχανιώνα, η Ελλάδα περνάει το μήνυμα πως όταν υπάρχει οργάνωση, θέληση και πολύ δουλειά μπορεί να πετύχει τα πάντα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα χαρούμενα πρόσωπα των εργαζομένων σας και οι συνθήκες εργασίας οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από ιδανικές. Μπράβο σε όλους σας”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Πριν αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις πέρασε και από το υπό ανέγερση ενυδρείο το οποίο θα είναι έτοιμο σύντομα και το οποίο θα αλλάξει τη φυσιογνωμία της περιοχής.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν αρκετοί βουλευτές της ΝΔ, καθώς και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. Παρόντες ήταν ακόμη ο Θόδωρος Καράογλου, η Ελενα Ράπτη, ο Δημήτρης Κούβελας, ο πολιτευτής του κόμματος, Φάνης Παππάς, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Θερμαϊκού, Παναγιώτης Παράσχου, ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, Αντώνης Ζαβέρκος και πολλοί ακόμη.

Από το πρωί στη βιομηχανική ζώνη της Μηχανιώνας, υπήρξε κινητοποίηση από την Αστυνομία, ενώ καθαρίστηκαν οι δρόμοι ένθεν κακείθεν, του οδοστρώματος.

Αφήστε μια απάντηση