Με show Ντούνγκα ο Ποσειδώνας τρίμπαλο με Λευκίμμη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με show Ντούνγκα ο Ποσειδώνας τρίμπαλο με Λευκίμμη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δύο γκολ του Ντούνγκα και ένα του Τσακιρίδη ο Ποσειδώνας δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Λευκίμμη στην οποία έριξε τρίμπαλο (3-0) και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το ματς έγινε νωρίς το μεσημέρι στο γήπεδο της Μηχανιώνας, προκειμένου να διευκολυνθούν στην επιστροφή τους οι Κερκυραίοι οι οποίοι πάντως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και δίκαια υπέκυψαν με αυτό το σκορ.

Κι όλα αυτά παρά το ότι ο Ποσειδώνας είχε σοβαρές απουσίες, όπως του Ηλία Ιγνατίδη, αλλά και του Δημητρακόπουλου οι οποίοι πάντως αντικαταστάθηκαν επάξια. Μάλιστα ο Τσακιρίδης αναπλήρωσε με γκολ τον σκόρερ, Ιγνατίδη. Μάλιστα ο Τσακιρίδης έχασε ευκαιρία σε τετ-α-τετ να βάλει κι αλλο γκολ στο α΄ ημίχρονο…

Το πρωτο 45λεπτο βρήκε μπροστά τον Ποσειδώνα με 1-0 με τον Ντούνγκα (εκπληκτικό γκολ, καθώς πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπάλους μέσα στην περιοχή και σκόραρε) και τα άλλα δυο μπήκαν στο β΄ μέρος με κεφαλιά του Τσακιρίδη και νέο γκολ του Ντούνγκα προ το τέλος.

Το κακό ήταν ότι δεν υπήρχε πολύς κόσμος στο γηπεδο της Μηχανιώνας.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧ: Παπαδόπουλος, Παϊραζίδης, Δεληγαννίδης, Λαγόντζος, Καστριτσέας, Κουτσικοβαγγέλης, Μόλα, Κουκουλέκης, Τσακιρίδης, Ξανθόπουλος, Ντούνγκα.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ: Βάτσιος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς, Αρντιτ, Κιπτίου, Πανταζής, Θεοδωράκης, Γεωργακόπουλος, Τσολάκης.

Δείτε σε βίντεο ολο το ματς:

Αφήστε μια απάντηση