Με παρέμβαση Μαυρομάτη λύνεται το θέμα με την επανατοποθέτηση ΑΤΜ στην Επανομή

Με παρέμβαση Μαυρομάτη λύνεται το θέμα με την επανατοποθέτηση ΑΤΜ στην Επανομή

Αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών θα έχει και πάλι, μετά από 4 μήνες, η Επανομή, καθώς μετά από παρέμβαση του Γιάννη Μαυρομάτη και προσωπική δέσμευση των ιθυνόντων της “Τράπεζας Πειραιώς” στον ίδιο, θα πραγματοποιηθεί επανατοποθέτηση του ΑΤΜ σε λίγες ημέρες.

Η ανακοίνωση της παράταξης “Νέα Πορεία”:

“Ένα θέμα το οποίο ταλάνισε, ταλαιπώρησε και αγανάκτησε τους συμπολίτες μας στην Επανομή, βρίσκει την λύση του.
Πρόκειται για το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο πυρολύθηκε προ τεσσάρων μηνών, απώλεια που έχει “στοιχίσει” πάρα πολύ στην καθημερινότητα των πολιτών.

Μια περιοχή, κατεξοχήν αγροτική, με αυξημένες τραπεζικές ανάγκες, οι οποίες συρρικνώθηκαν στο επίπεδο ενός αυτόματου μηχανήματος που και αυτό δεν υπάρχει πια, όπως και καμίας άλλης τράπεζας σε ολόκληρη την Επανομή.

Οι πολίτες, αναγκάζονται να διανύουν την απόσταση μέχρι τη Μηχανιώνα ή την Περαία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα συν την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Ως παράταξη δεχθήκαμε πάρα πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα από δημότες Επανομής ζητώντας την παρέμβαση μας, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Στην επικοινωνία που υπήρξε του κ. Γιάννη Μαυρομάτη με εκπρόσωπο της Τράπεζας, υπήρξε προσωπική δέσμευση των ιθυνόντων της Τράπεζας Πειραιώς, πως το πρόβλημα θα λυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, με την επανατοποθέτηση του ΑΤΜ”.

Αφήστε μια απάντηση