Μετακόμιση στους Ν. Επιβάτες για τον Ποσειδώνα, υποδέχεται τον Ηρακλή Αμπελοκήπων-Δοκιμασίες για Επανομή και Μεσημέρι

Μετακόμιση στους Ν. Επιβάτες για τον Ποσειδώνα, υποδέχεται τον Ηρακλή Αμπελοκήπων-Δοκιμασίες για Επανομή και Μεσημέρι

Στο γήπεδο του ΠΑΟΝΕ μετακομίζει από σήμερα ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας για τον οποίο εκεί θα είναι η έδρα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες επανασποράς στο γήπεδό του. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της 4ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής οι κυανόλευκοι υποδέχονται τους επίσης κυανολεύκους του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο Ποσειδώνας, μετά το διπλό στην Αλεξάνδρεια, θέλει να κεφαλαιοποιήσει αυτό το κέρδος με νέα νίκη, προκειμένου να παραμείνει στο γκρουπ κορυφής.

“Επιστροφή στις εντός έδρας αναμετρήσεις έστω κι αν θα αγωνιστούμε στο γήπεδο του ΠΑΟΝΕ. Πολύ κομβικό παιχνίδι για εμάς καθώς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και θα παλέψουμε για τη νίκη όπως σε κάθε αγωνιστική.”, είπε ο προπονητής, Δημήτρης Κάλφας, γι αυτό το ματς το οποίο θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, ελπίζοντας πως ο καιρός δεν θα κάνει…παιχνίδια.

Εξαλλου, η Αναγέννηση Επανομής υποδέχεται για την Α1 της ΕΠΣΜ τον ΑΟ Καρδίας και η Νίκη Μεσημερίου “ταξιδεύει” στη Σουρωτή για παιχνίδι με τον τοπικό Ορφέα. Και αυτά τα ματς ξεκινούν στις 15:00.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

Αφήστε μια απάντηση