Μετά τον Μπαντέρας, είναι η σειρά του Σταλόνε;

Μετά τον Μπαντέρας, είναι η σειρά του Σταλόνε;

Τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο κτίριο της Περιφέρειας στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο κύριος λόγος της συνάντησης των Τζιτζικώστα και Πιερρακάκη ήταν για να ανακοινώσουν από κοινού την έναρξη γυρισμάτων μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών του Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Πριν από ένα μήνα ολοκληρώθηκε η πρώτη χολιγουντιανή παραγωγή στην περιοχή μας και σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε μία είδηση πολύ σημαντική, μία κινηματογραφική παραγωγή του Χόλιγουντ. Μία πολύ μεγάλη παραγωγή που θα φέρει στον τόπο μας σειρά πολλών και μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ” δήλωσε αρχικά κ. Τζιτζικώστας.

“Είχα πει να μην απορήσετε αν δείτε σε μία καφετέρια στη Θεσσαλονίκη έναν μεγάλο σταρ του Χόλιγουντ… Τώρα θα σας πω μην απορήσετε αν δείτε πολλούς σταρ σε μία καφετέρια στη Θεσσαλονίκη” είπε χαριτολογώντας ο κ. Τζιτζικώστας.

Στόχος της συνάντησης ήταν ακόμη να ανακοινωθούν μια σειρά από νέες ψηφιακές υπηρεσίες, οι οποίες θα παρέχονται το επόμενο διάστημα στους πολίτες της ΠΚΜ.

Ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης σημείωσε ότι “έχουμε πολλές κοινές υπηρεσίες να ανακοινώσουμε μέχρι το τέλος του χρόνου. Στο μέλλον θα δούμε πολλές παραγωγές στη χώρα μας και ειδικότερα στην κεντρική Μακεδονία“.

Λέτε να δούμε στην Μηχανιώνα ή στην Περαία και τον Ρόκυ;;;;

Αφήστε μια απάντηση