Μεγάλη μπάλα απόψε στο MEGA: “Μάχη” μεταξύ Άγιαξ και Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη μπάλα απόψε στο MEGA: “Μάχη” μεταξύ Άγιαξ και Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Champions League η Μπενφίκα απέκλεισε τη Γιουβέντους, η Τσέλσι πέρασε στους 16, ενώ ο Γιακουμάκης σκόραρε με την Σέλτικ. Απόψε θα δείτε από το MEGA τον αγώνα του Άγιαξ με τη Λίβερπουλ.

Έβρεξε γκολ χθες στο Ντα Λουζ με τον Αντόνιο Σίλβα να βάζει την Μπενφίκα μπροστά στο σκορ στο 17ο λεπτό απέναντι στη Γιουβέντους. Η βέκια σινιόρα κατάφερε να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Κέιν. Αλλά στη συνέχεια η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ήταν καταιγιστική. Προηγήθηκε ξανά με πέναλτι του Ζοάο Μάριο στο 28’. Και στο 35’ ο Ράφα Σίλβα με ένα φοβερό τακουνάκι έκανε το 3-1. Ο ίδιος παίκτης στο 50’ σφράγισε το εισιτήριο της Μπενφίκα για τους 16. Η Γιουβέντους μείωσε 4-3 με τα γκολ του Μίλικ στο 77’ και του Μακένι στο 79’, αλλά δεν απέφυγε την ήττα και τον αποκλεισμό από τα νοκ άουτ παιχνίδια για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια.

Στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται και η Τσέλσι, που πήρε κεφάλι στο σκορ στο Σάλτσμπουργκ με το γκολ του Κόβατσιτς στο 23’. Η πρωταθλήτρια Αυστρίας ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Ανταμού. Αλλά με τον κεραυνό του Χάβερτς στο 64’ η Τσέλσι πήρε τη νίκη.

Πρόκριση και για τη Ρεάλ, παρά την ήττα της στη Λειψία, η οποία προηγήθηκε με τον Γκβάρντιολ στο 13’. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ενκουνκού έκανε το 2-0. Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου η Ρεάλ προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι μειώνοντας με την κεφαλιά του Βινίσιους. Αλλά στο 81’ ο Βέρνερ σφράγισε τη νίκη της Λειψίας. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Ροντρίγκο στις καθυστερήσεις.

Στη Γλασκώβη ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε στο 34ο λεπτό το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και χάρη σε αυτό η Σέλτικ προηγήθηκε της Σαχτάρ. Ο Μούντρικ ωστόσο ισοφάρισε στο 58’ για τους Ουκρανούς, που θα τα παίξουν όλα για όλα κόντρα στη Λειψία την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση.

Αφήστε μια απάντηση