Μείναμε “παγωτό” με Κάλφα: ” Κερδίσαμε με γκολ οφ-σάϊντ τον Πανδραμαϊκό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μείναμε “παγωτό” με Κάλφα: ” Κερδίσαμε με γκολ οφ-σάϊντ τον Πανδραμαϊκό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει προηγούμενο η τοποθέτηση του προέδρου του Ποδειδώνα Μηχανιώνας. Στέλιου Κάλφα, ο οποίος με παρέμβασή του στο Europe 1, είπε ότι ο Πσοειδώνας κέρδισε με γκολ οφ-σάϊντ τον Πανδραμαϊκό, στη Δράμα!

“Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου προς τη διοίκηση του Πανδραμαϊκού, γιατί συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο. Το γκολ που πετύχαμε ήταν τελικά καταφανέστατο οφσάιντ. Και επειδή ξέρουμε τον κόπο και το τι αισθάνεται κάποιος παράγοντας που αδικείται, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου. Υπάρχει μια εξήγηση, οτι μάλλον ο βοηθός θεώρησε οτι έγινε κόντρα από αμυνόμενο και ήρθε η μπάλα στον παίκτη μας. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω αυτό το πράγμα. Από ότι φάνηκε στο βίντεο, που είδαμε πολλές φορές, αυτό δε συνέβη. Είναι οφσάιντ. Απ’ ότι μπορώ να καταλάβω, επειδή ήμουν στην ευθεία του βοηθού, μάλλον θεώρησε οτι κοντράρισε στον αμυνόμενο η μπάλα και ήρθε στον παίκτη μας, αλλιώς δεν εξηγείται. Ξέρω πως νιώθει ένας παράγοντας όταν αδικείται”.

Για να συνεχίσει ο Στέλιος Κάλφας: “Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, τους παίκτες και τους προπονητές μας. Πάμε καλά και το ευχαριστιόμαστε. Κάτι θα κάνουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας, όχι τίποτα ιδιαίτερο, δεν είμαστε υπέρ των ηχηρών ονομάτων μας, το μπάτζετ μας δεν επιτρέπει. Πιστεύουμε οτι έχουμε μια πολύ καλή και αξιόπιστη ομάδα, έστω και με τα λίγα χρήματα που διαθέτουμε και πιστεύουμε οτι θα πάμε καλά. Τα τελευταία 4 χρόνια στη Γ΄ Εθνική, έχουμε τερματίσει από 1οι μέχρι 4οι. Πάντα γίνεται καλή δουλειά και είμαστε στις πρώτες θέσεις στον Ποσειδώνα, το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια ως το τέλος του πρώτου γύρου”.

Τώρα το τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η τοποθέτηση, από εδώ και πέρα, σε διαιτητικό επίπεδο για τον Ποσειδώνα στα επόμενα ματς, μένει να το δούμε. Διότι, καλές οι κρίσεις ειλικρίνειας, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ζούμε…

Δείτε το σχετικό βίντεο και συγκεκριμένα στο σημείο 54.56:

bestcity

bestcity

One thought on “Μείναμε “παγωτό” με Κάλφα: ” Κερδίσαμε με γκολ οφ-σάϊντ τον Πανδραμαϊκό” (ΒΙΝΤΕΟ)

 1. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ξανθόπουλος δεν ακουμπάει την μπάλα σε πρώτη φάση.
  Ο σέντερ φορ του Ποσειδώνα Γκέσιος, που υποδέχεται την μπάλα και που δεν φαίνεται στην αρχή της φάσης, υποστηρίζει με σθένος ότι ήταν τουλάχιστον στην ίδια ευθεία με τον αμυντικό του Πανδραμαικού και πως ο τελευταίος μόλις λάκτισε την μπάλα ο Τραχανάς έκανε κίνηση προκειμένου να βγει οφ σαιτ ο Γκέσιος.
  Άρα από την στιγμή που δεν φαίνεται ξεκάθαρα στην οθόνη, δεν μπορεί κάποιος με σιγουριά να δώσει την φάση ως οφ σάιτ.
  Παρόλα αυτά, και μόνο που βγαίνει ο πρόεδρος και δηλώνει πως ειλικρινά λυπάται, αυτό δείχνει από μόνο του πως ήταν ένα στιγμιαίο λάθος (της άριστης κατά τα άλλα διαιτησίας) και δεν είχε δόλο.
  Ούτε βγήκε καμία διοίκηση του Πανδραμαικού να κάνει λόγο για σφαγή.
  Άρα κύριε αρθρογράφε καλό θα είναι αντί να προδικάζεις ενδεχόμενες κακές μελλοντικές διαιτησίες, πρώτα να δώσεις τα εύσημα στον πρόεδρο και την διοίκηση του Ποσειδώνα για αυτή την τοποθέτηση.
  Και επειδή κάτι τέτοιο δεν διακρίνεται από την τοποθέτησή σου καλό θα ήταν να το ανασκευάσεις…
  Μέχρι τότε η θέση σου αυτή μόνο εντοπιότητα δεν δείχνει και μας κάνει να βάζουμε στο μυαλό μας δεύτερες σκέψεις για κάποιες απορίψεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *