Μαυρομάτης: “Φεύγει η Τράπεζα Πειραιώς από τη Μηχανιώνα-Οι πολίτες του Δήμου απαιτούν ισόρροπη ανάπτυξη”

Μαυρομάτης: “Φεύγει η Τράπεζα Πειραιώς από τη Μηχανιώνα-Οι πολίτες του Δήμου απαιτούν ισόρροπη ανάπτυξη”

Στο θέμα του επικείμενου κλεισίματος του υποκαταστήματος της “Τράπεζας Πειραιώς” στη Μηχανιώνα αναφέρεται με ανακοίνωση που εξέδωσε η “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυρομάτη. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου μας, απαιτεί ισόρροπη ανάπτυξη για όλους τους πολίτες του τόπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Άλλο ένα βήμα προς την απαξίωση, άλλο ένα δείγμα απόλυτης αδράνειας και αδιαφορίας από τη Διοίκηση του κ. Τσαμασλή, για τη Μηχανιώνα και την Επανομή.
Με πολύ μεγάλη λύπη και οργή, ενημερώνουμε τους αγαπητούς συνδημότες μας στη Μηχανιώνα, πως σε λιγότερο από έναν μήνα από σήμερα, το υποκατάστημα της «Τράπεζας Πειραιώς» σταματά τη λειτουργία του. Με αυτό τον τρόπο ξεκινά ένας μεγάλος κύκλος ταλαιπωρίας για πάρα πολύ κόσμο ο οποίος θα αναγκάζεται, πια, να μετακινείται στη Περαία για τις συναλλαγές του.

Παράλληλα, διπλή ταλαιπωρία για τους συνδημότες μας της Επανομής οι οποίοι είχαν βρει «καταφύγιο» στη Μηχανιώνα, μετά την απώλεια των δικών τους τραπεζικών υποκαταστημάτων (η Επανομή δεν διαθέτει καμία τράπεζα). Τώρα όλοι στη Περαία. Και μιλάμε για συμπολίτες μας οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία για να μπορούν να ολοκληρώνουν τις συναλλαγές τους από το σπίτι, μιλάμε δηλαδή για τον παππού και τη γιαγιά της διπλανής πόρτας…

Η Διοίκηση του Δήμου μας, είτε δεν ξέρει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, είτε δεν πίεσε για την αποτροπή του κλεισίματος, είτε δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Ότι και να συμβαίνει το αποτέλεσμα για τον πολίτη είναι το ίδιο.

Όπως ίδιο είναι το αποτέλεσμα για τις δημοτικές ενότητές Επανομής και Μηχανιώνας οι οποίες συνεχώς ερημώνουν από υπηρεσίες, συνεχώς υποβαθμίζονται, αφού περισσότερο από έναν χρόνο έχουν σταματήσει να λειτουργούν οι οικονομικές υπηρεσίες στην συγκεκριμένες ενότητές.

Απ΄ ότι φαίνεται η Μηχανιώνα, η Επανομή, το Μεσημέρι, η Κερασιά και το Αγγελοχώρι είναι περιοχές β΄ κατηγορίας για την διοίκηση του Δήμου.

Άλλοι θα τρέχουν, θα ξοδεύονται και θα στήνονται στις ουρές, χάνοντας χρόνο. Ντροπή!

Υ.Γ: Και κάτι ακόμη: Η πανδημία στον Δήμο μας εκμηδενίστηκε; Γιατί όλοι οι Δήμοι εξακολουθούν να διενεργούν rapid tests και στον Δήμο Θερμαϊκού έχει να έρθει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από τις 20 Μαϊου; Είναι δυνατόν;”

Αφήστε μια απάντηση