Μαυρομάτης: “Υλοποιούν υποσχέσεις, ξηλώνοντας και καταστρέφοντας”

Μαυρομάτης: “Υλοποιούν υποσχέσεις, ξηλώνοντας και καταστρέφοντας”

Εδώ και 1,5 χρόνο το γηπεδάκι 5Χ5 που βρίσκεται πίσω από το κλειστό γυμναστήριο “Αινείας” στη Μηχανιώνα έχει μείνει χωρίς προβολείς. Γιατί; Διότι, μεταφέρθηκαν στο γήπεδο του Μεσημερίου. Η παράταξη “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυροματη, ασκεί κριτική γι αυτό το θέμα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε:

“Η προχειρότητα, η τσαπατσουλιά και ο «ωχαδερφισμός» της παρούσας Διοίκησης του Δήμου, η οποία ταλαιπωρεί τον τόπο μας τα δύο τελευταία χρόνια, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Η τακτική του «μπαλώνω τρύπες, ανοίγοντας άλλες» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο θέμα των προβολέων του γυμναστηρίου «Αινείας» στη Μηχανιώνα, συγκεκριμένα στο γήπεδο 5Χ5 το οποίο έμεινε χωρίς προβολείς, καθώς οι «διοικούντες» τον Δήμο μας, είχαν τη φαεινή ιδέα να τους… ξηλώσουν, προκειμένου να τους μεταφέρουν στο γήπεδο του Μεσημερίου, «υλοποιώντας» την προεκλογική τους δέσμευση για ηλεκτροφωτισμό στη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση.

Αν είναι έτσι κ. Τσαμασλή, να «υλοποιείτε» υποσχέσεις, καταστρέφοντας και αφήνοντας συντρίμμια σε άλλες περιοχές του τόπου μας, τότε αφήστε το καλύτερα. Μη κάνετε ΤΙΠΟΤΑ, «άθλημα» το οποίο γνωρίζετε, ούτως ή άλλως, πάρα πολύ καλά, χρόνια τώρα, παρά να καταστρέφετε κι από πάνω, ότι καλό υπάρχει στον Δήμο μας.

Με ποιο δικαίωμα, αλήθεια, υποβαθμίσατε μια θαυμάσια αθλητική εγκατάσταση στη Μηχανιώνα προσβάλοντας ιδιαίτερα τους πολίτες αλλά και το τοπικό συμβούλιο;
Μάλιστα υποσχεθήκατε ψευδώς, για να “μπαλώσετε” το ατόπημα σας πως πολύ σύντομα νέοι προβολείς στον «Αινεία» θα τοποθετηθούν. Όμως έχει περάσει 1,5 χρόνος κύριε Τσαμασλή από τη στιγμή του αυθαίρετου ξηλώματος…

Το ότι δεν είχατε σχέδιο δημιουργίας για τον τόπο, το ξέραμε. Το ότι είχατε σχέδιο… καταστροφών, το ζούμε”.

Δείτε που μεταφέρθηκαν οι προβολείς:

Αφήστε μια απάντηση