Μαυρομάτης: “Το πυροτέχνημα της διοίκησης Τσαμασλή με την Ε.Υ.Α.Θ.”

Μαυρομάτης: “Το πυροτέχνημα της διοίκησης Τσαμασλή με την Ε.Υ.Α.Θ.”

Απάντηση στο χθεσινό δελτίο τύπου της διοίκησης του Γιώργου Τσαμασλή, για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την ΕΥΑΘ, έδωσε η “Νέα Πορεία” και ο Γιάννης Μαυρομάτης. Οπως υποστηρίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου μας, αυτό που υπεγράφη χθες, είναι επί της ουσίας ένα… τίποτα!

Η ανακοίνωση:

“Άλλο ένα «πυροτέχνημα», άλλη μια κούφια προεκλογική εξαγγελία από τον κ. Τσαμασλή, ο οποίος επιδίδεται σε έναν ατέρμονο λαϊκισμό, στην προσπάθειά του να παρουσιάσει έργο.

Δυστυχώς για τον ίδιο, εδώ και 2,5 χρόνια η διοίκηση του είναι παραδομένη στην ανεπάρκεια, και αυτό που μένει είναι οι υποσχέσεις και οι εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα.

Μετά, λοιπόν, την «αποβολή» των Ρομά που… ΔΕΝ φεύγουν από τα Τσαΐρια και την «απαλλαγή» από δημοτικά τέλη των ζευγαριών που αποκτούν παιδί τα οποία (ζευγάρια)… συνεχίζουν να πληρώνουν, έρχεται να προστεθεί η… δήθεν σύνδεση του υδρευτικού δικτύου Θερμαϊκού με την Ε.Υ.Α.Θ. το οποίο (τεχνικά) ΔΕΝ μπορεί να συμβεί για τα επόμενα αρκετά χρόνια!  

Τι εξήγγειλε ο κ. Τσαμασλής με περισσή υποκρισία; 

«Την παροχή στους πολίτες με νερό καθαρό, ασφαλές και συνεχές από τις πηγές Αραβησσού και τον ποταμό Αλιάκμονα και από την άλλη η βιωσιμότητα του υδατικού αποθέματος, δίνοντας τέλος στην υπεράντληση των υπόγειων αποθεμάτων». 

Μα πως θα συμβεί αυτό όταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ τα διυλιστήρια της Καλαμαριάς μέσω των οποίων θα φτάσει το νερό στην περιοχή μας; 

Δηλαδή, ποιον κοροϊδεύετε, μπορείτε να μας πείτε; 

Με απλά λόγια: Υπεγράφη ένα… μνημόνιο, χωρίς το παραμικρό αντίκρισμα. Χωρίς καμία δέσμευση. Χωρίς κανένα χρονοδιάγραμμα. Για τα μάτια των φωτογράφων και των πρόσκαιρων εντυπώσεων.
Επί της ουσίας, υπογράφηκε σε μία κόλλα χαρτί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!! 

Αφήστε μια απάντηση